Mannerheimin Lastensuojeluliiton Oripään paikallisyhdistys ry

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
25 € vuodessa

MLL Oripään paikallisyhdistys järjestää perhekahvilatoimintaa kerran kuukaudessa yhteistyössä Oripään vapaa-aikatoimen kanssa. Torstaisin järjestetään vapaata peuhua Oripään liikuntahallilla. Kesällä pidetään perhepuistoa kerran viikossa. Yhdistyksellä on Säkylässä Pyhäjärven rannalla mökki, jota vuokrataan kesäisin. Oripään yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia ja toimii yhteistyössä muiden paikallisten yhdistysten kanssa. Yhdistyksen jäsenille tarjotaan myös jäsenetuja. Näistä kaikista lisää alla!

Perhekahvila
Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet – siellä vanhemmat tutustuvat, ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan, kahvitellaan ja puuhaillaan ja leikitään. Tarjolla on myös keittolounas. Perhekahvilakerroista ilmoitetaan yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Peuhu
Peuhu pidetään Oripään liikuntahallilla torstaisin klo 9-11. Toiminta ei ole ohjattua, vaan lapset saavat peuhata vapaasti yhdessä ja vanhempien kanssa. Käytössä erilaisia liikuntavälineitä.

Mökki
Pyhäjärven rannalla Säkylässä sijaitsevaa mökkiä vuokrataan kesällä 2020 seuraavin hinnoin:
MLL Oripään yhdistyksen jäsenet:
50 €/vrk
Hinnat muilta:
65 €/vrk
Juhannus (to klo 16 – su klo 12) yhdistyksen jäseniltä 250 €, muilta 325 €
Vuokra-aika alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.
Varauksen peruminen on tehtävä viikkoa ennen vuokra-aikaa, myöhemmin ilmoitetuista peruutuksista veloitetaan puolet vuokrahinnasta.
Siivousmaksu tarvittaessa 80 €.
Tiedustelut ja varaukset: Johanna Kreivilä puh. 050 4107 765

Paikalliset jäsenedut MLL Oripään yhdistyksen jäsenille vuonna 2020
* Alennus mökin vuokrasta
* Shell Oripää
-10 % alennus kahvila- ja vitriinituotteista
* Parturi-kampaamo Annukka
-10 % alennus lasten hiustenleikkuusta
*Hiuspalvelu Pääasia Helena Kelkka
-10 % alennus lasten hiustenleikkuusta
* Sportia Loimaa
-15 % alennus tekstiilituotteista ja jalkineista. Alennusta ei myönnetä kuntoilulaitteista, polkupyöristä eikä urheiluelektroniikasta.
Edut edellyttävät MLL:n jäsenkortin näyttämistä.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!
Yhdistyksen yhteystietoja: