Mannerheimin Lastensuojeluliiton Raahen paikallisyhdistys ry

Jäsenmaksu
22 € vuodessa

Tietoa toiminnastamme löydät Facebook sivuiltamme MLL Raahen paikallisyhdistys

tai ota rohkeasti yhteyttä:
puheenjohtaja Mirkka Erikkilä, 040 841 74 31, mllraahe@gmail.com

Pääsisitkö satunnaisesti auttamaan tapahtumissa Raahen alueen lapsien, nuorten ja perheiden hyväksi? Liity WhatsApp- ryhmään, jossa ilmoitamme, kun apukäsiä tarvitaan! Linkki: https://chat.whatsapp.com/CMgTc1nKHUB05TRgWSlgwg tai pyydä Mirkalta.

Perhekahvilatoiminta on toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme Facebookissa, kun perhekahvilatoimintaa pystymme jatkamaan. Tarvitsemme lisää perhekahvilaohjaajia! Tehtävään perehdytetään.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki. Perhekahviloissa jutellaan, kahvitellaan ja leikitään lasten kanssa. Toiminnasta tiedotamme tarkemmin Facebook-sivuillamme.

Syksyn aikana olemme mukana Lasten oikeuksien päivässä, Hyvä Joulumieli-kampanjassa sekä Joulupuu-tapahtumassa yhdessä Raahen kaupungin sosiaalitoimen kanssa.

KIINNOSTAAKO vapaaehtoistoiminta, hallitustyöskentely tai haluatko lisätietoa toiminnastamme?
Ota yhteyttä; puheenjohtaja Mirkka Erikkilä p. 040 841 74 31, mllraahe@gmail.com