Siirry sisältöön

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Tietoa toiminnastamme löydät Facebook sivuiltamme MLL Raahen paikallisyhdistys

tai ota rohkeasti yhteyttä:
puheenjohtaja Mirkka Erikkilä, 040 841 74 31, mllraahe@gmail.com

Pääsisitkö satunnaisesti auttamaan tapahtumissa Raahen alueen lapsien, nuorten ja perheiden hyväksi? Liity WhatsApp- ryhmään, jossa ilmoitamme, kun apukäsiä tarvitaan! Linkki: https://chat.whatsapp.com/CMgTc1nKHUB05TRgWSlgwg tai pyydä Mirkalta.

Liikunnallinen perhekahvila Antinkankaan koululla ovi 6 keskiviikkoisin klo 17-19.
Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki. Perhekahviloissa jutellaan, kahvitellaan ja leikitään lasten kanssa. Toiminnasta tiedotamme tarkemmin Facebook-sivuillamme.

Perhepeuhu Honganpalon koulun liikuntasalissa parittomilla viikoilla torstaisin klo 17-18. Perhepeuhu on matalankynnyksen liikunta hetki koko perheelle!

Keväällä tulossa mm. Leikkipäivä tapahtuma sekä kesänkauden aloitus liikennepuistossa. Syksyn aikana olemme mukana Lasten oikeuksien päivässä, Hyvä Joulumieli-kampanjassa sekä Joulupuu-tapahtumassa yhdessä Raahen kaupungin sosiaalitoimen kanssa.

KIINNOSTAAKO vapaaehtoistoiminta, hallitustyöskentely tai haluatko lisätietoa toiminnastamme?
Ota yhteyttä; puheenjohtaja Mirkka Erikkilä p. 040 841 74 31, mllraahe@gmail.com

Takaisin ylös