Lapset ensin.

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

PERHEKAHVILA
Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Lapsilla on kahvilassa eri ikäistä leikkiseuraa ja mukavaa puuhattavaa. Leikkien ja jutustelun ohessa on tarjolla sopuhintaan kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Perhekahvila on maksuton. Facebookista löytyy tarkemmin tietoa kunkin kahvilakerran ohjelmasta.

Avoinna tiistaisin klo 10-12 Saunalahden koulun nuorisotilassa, ( Brinkinmäentie 1) käynti sisäpihan kautta.

MUSKARI
Syksyn muskarit alkavat 18.8. osoitteessa Itäviitta 5B (asukastila).
Muskarikertoja on syyskaudella 15 kpl ja ne ohjaa musiikkipedagogi Kirsikka Ojala

Muskari ryhmät:                         KESKIVIIKKO
                              Aamupäivisin                         Iltaisin
                             klo 10.00-10.30                   klo 16.30-17.00
                                        ja                 sekä                ja
                             klo 10.45-11.15                   klo 17.15-17.45

Pyrimme muodostamaan muskariryhmät ensisijaisesti ilmoittautuneiden lasten iän mukaan. Ilmoitathan, jos sinulle käy jostain syystä vain tietty ryhmä (tällöin emme välttämättä pysty ottamaan lapsesi ikää huomioon ryhmäjaossa)

Hinnat:

• – yhdistyksen jäsenille: 70€ (yksi lapsi), 105€ (kaksi lasta)
    – ei-jäsenille: 85€ (yksi lapsi), 120€ (kaksi lasta)

Ilmoittautumisohjeet:
Muskariin voit ilmoittautua osoitteessa: mll.saunalahti@gmail.com
Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:

• – muskarin ajankohta (aamupäivä vai iltamuskari)
    – vanhemman etu- ja sukunimi
    – puhelinnumero
    – oletko yhdistyksen jäsen
    – lapsen etu-  ja sukunimi
    – lapsen syntymäaika
    – toive/esteet ryhmästä
  •

Yhdistys voi perua muskariryhmän, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse. Kurssin peruuntuessa asiakkaalle palautetaan hänen suorittamansa osallistumismaksu.

Ilmoittautuminen päättyy 31.5., jonka jälkeen ryhmät jaetaan.

TULE VAPAAEHTOISEKSI

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö?

Perhekahvilamme, kuten muukin yhdistyksemme toiminta, toimii täysin vapaaehtoisten voimin. Tervetuloa joukkoomme!
Kysy lisää: mll.saunalahti(a)gmail.com

Lisätietoja Facebook-sivulla MLL Saunalahden perhekahvila – Tykkää sivustamme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme! https://fi-fi.facebook.com/MLL-Saunalahden-perhekahvila-214498838696474/