Mannerheimin Lastensuojeluliiton Savitaipaleen yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

MLL:n Savitaipaleen yhdistys on perustettu vuonna 1924. Toiminta Savitaipaleella käynnistyi uudelleen lokakuussa 2016. Pienen yhdistyksen etuna on, että voimme todella kuunnella ja toteuttaa jäsentemme toiveita. Ja jos sinua kiinnostaa toimia MLL:n vapaaehtoisena, joukkoomme mahtuu aina mukaan!

Yhdistyksemme järjestää retkiä ja tapahtumia ja näkyy paikallisissa tapahtumissa. Tarjoamme jäsenillemme ilmaisia uinti- ja luisteluvuoroja sekä alennuksia mm. retkistä ja kirpputoripöydistä. Paikallisista yrityksistä mm. Savis Optiikka, Savikunto, Hiuspiste Hanna, Valokuvaamo Rikkilä ja Villa Lavanda tarjoavat etuja jäsenillemme.

Perhekahvila

Perhekahvilat ovat avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan milloin vain. Toiminta on maksutonta.

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 10 – 12 seurakuntatalon takkahuoneella. Tarkempia tietoja kokoontumiskerroista löydät Facebook-sivuiltamme. Toiminnasta vastaa Tiia Tapanainen, p. 040 824 0163.

Sähköposti: mll.savitaipale@gmail.com
Puheenjohtaja Maria Karhula, p. 0400 631 737.
Facebook: https://www.facebook.com/MLLsavitaipale/