Lapset ensin.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Savitaipaleen yhdistys ry

Paikkakunta
Savitaipale

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
25 € vuodessa

MLL:n Savitaipaleen yhdistys on perustettu vuonna 1924. Toiminta Savitaipaleella käynnistyi uudelleen lokakuussa 2016. Pienen yhdistyksen etuna on, että voimme todella kuunnella ja toteuttaa jäsentemme toiveita. Ja jos sinua kiinnostaa toimia MLL:n vapaaehtoisena, joukkoomme mahtuu aina mukaan!

Yhdistyksemme järjestää retkiä ja tapahtumia ja näkyy paikallisissa tapahtumissa. Tarjoamme jäsenillemme ilmaisia uinti- ja luisteluvuoroja sekä alennuksia mm. retkistä ja kirpputoripöydistä. Paikallisista yrityksistä mm. Savis Optiikka, Burger Heaven, Katiska & Krumeluuri, Valokuvaamo Rikkilä ja Villa Lavanda tarjoavat etuja jäsenillemme. 

Perhekahvila

Perhekahvilat ovat avoimia kohtaamispaikkoja lapsille ja heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan milloin vain. Toiminta on maksutonta.

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 10 – 12 seurakuntatalon takkahuoneella. Toiminnasta vastaa Tiia Tapanainen, p. 040 824 0163.

Terhokerho

Terhokerhossa kohtaavat lapset, eläkeläiset ja muut aikuiset, ja osallistujat suunnittelevat toimintaa itse. Tulevista Terhokerhoista tiedotamme Facebook-sivuillamme. Toiminnasta vastaa Satu Pekkanen, p. 040 960 2402. 

Ota yhteyttä

Sähköposti: mll.savitaipale@gmail.com 
Puheenjohtaja Maria Karhula, p. 0400 631 737. 

Facebook: https://www.facebook.com/MLLsavitaipale/