Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
20 € vuodessa

Torstaina 2.5. Kevätkokous Veturilla, Ratapihantie 3 klo 18.00 alkaen. Tarjolla kakkukahvit, lämpimästi tervetuloa!

Siuntiossa toimii perhekahvila Veturin tiloissa, Ratapihantie 3, tiistaisin 11.00 – 14.00 sekä keskiviikkoisin 17.30 – 19.30. Tiistaisin halukkaille on tarjolla Pitopalvelu ja moniapu TuuMan tekemää lounasta 2€ / aikuinen ja 1€ / lapsi. Hintaan sisältyy ruoka, itseleivottu kotileipä, juoma sekä kahvi/tee. Keskiviikkoisin halukkaille on tarjolla iltapalaa 2€ / perhe.

Perhekahvilassa leikitään, piirretään, pelataan, askarrellaan, leivotaan sekä tutustutaan uusin ihmisiin. Välillä meillä on erialojen ammattilaisia vetämässä mielenkiintoisia keskusteluja, pidetään erilaisia tuotekutsuja jne. Meillä on paljon erilaisia leluja ja myös ulkona on pieni, aidattu leikkipaikka. Kaikenlaista voi touhuta ja yhdessä suunnitella tulevaa. Uudet ideat ja kehitysehdotukset otamme mielellämme vastaan.

Perhekahvilassa on keittiö ja jos maksullinen lounas ei maita, niin mikro omien ruokien lämmitykseen, wc tilat ja sekä paikka vaippojen vaihdolle. Ei haittaa, vaikka vaipat olisivat unohtuneet kotiin, Delipap Oy on sponsoroinut kahvilatoimintaamme ja meillä on tarjolla tällä hetkellä yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa valmistettuja, kotimaisia, hajusteettomia, ihoystävällisiä MuumiBaby vaippoja, joka koossa. Jos olet miettinyt, olisiko tarvetta vaihtaa vaippakokoa tai merkkiä, niin voit ottaa muutaman vaipan kotiin testattavaksi!

Sinun ei tarvitse olla MLL:n jäsen vaan perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki, mm. äidit, isät, isovanhemmat, kummit sekä kaikki lapselle läheiset aikuiset yhdessä lapsen/lapsien kanssa. Jos tiedät perhepäivähoitajia tai maahanmuuttajaperheitä, niin vinkatkaa perhekahviloista heille.

Joka kuun viimeinen lauantai Veturilla toimii aikuisten käsityökerho / juttutupa. Rupatellaan mukavia ja halukkaat voivat tehdä käsitöitä tai askarrella. Tarkoituksena on, että jokainen tuo omat tarvikkeet ja välineet mukanaan. Kahvilalla on kirjoja ja lehtiä, joista voi katsella vinkkejä sekä muutamia puikkoja ja lankoja, jos joku haluaa paikan päällä ensin kokeilla vaikkapa neulomista, ennen omien tarvikkeiden ostamista. Halukkaille tarjolla on kahvi/tee joku pieni tarjottava 1€ hintaan.

Lisäksi yhdistyksemme järjestää mm. tapahtumia, tempauksia, keskusteluiltoja, retkiä ja naisteniltoja. Kaksi kertaa vuodessa järjestämme suuren suosion saaneen lastenvaate ja -tarvike kirpputorin. Kirpputorin yhteydessä on yleensä myös lapsille ohjelmaa.

Tällä hetkellä kaipaamme lisää vapaaehtoisia vanhempia mukaan perhekahvila- sekä hallitustoimintaan. Mitä useampi on mukana, sitä vähemmän yhdellä ihmisellä on tehtävää ja jokainen voi määritellä itse, kuinka paljon haluaa antaa aikaansa yhdistyksen hyväksi. Lisätietoja voi kysellä kahvilalla, lähettämällä viestiä yhdistykselle sähköpostitse tai Facebookissa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Näyttämällä MLL:n jäsenkorttia saat Siuntiossa seuraavat edut:

Pitopalvelu ja moniapu Tuuma -10% lounaasta sekä pitopalveluista.

Siuntion Omena apteekki -10% ei lääkkeellisistä tuotteista.

Hieronta Medialis -2€ 45min hieronnasta ja -3€ 60min hieronnasta, paikan päällä toteutettuna.