Skip to content

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tyrvään-Vammalan yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

MLL Tyrvää-Vammala edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Järjestämme vapaaehtoisvoimin monimuotoista toimintaa sastamalalaisten lapsiperheiden iloksi sekä
toimimme heidän puolestapuhujanaan.

Perhekahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 10-12 Kohtaamispaikka Vintissä, pääkirjaston yläkerrassa (Sillankorvankatu 1. Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka, josta löytyy jutusteluseuraa aikuisille ja leikkiseuraa lapsille, ohjelmaa järjestetään toiveiden mukaan. Käytössä on vapaasti leluja, kirjoja, lehtiä, pelejä ja askarteluvälineitä. Kahvin, teen ja mehun lisäksi aina jotain pientä tarjottavaa. Vapaaehtoinen kahvimaksu 2 €/vanhempi.

Kantovälinelainaamosta saa kokeiltavaksi erilaisia kantoliinoja ja -reppuja, opastuksen kera tietenkin. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaajan tulee maksaa pantti 10 €, jonka saa takaisin kantovälineettä palautettaessa. Reppuja ja -liinoja voi kysellä Outilta, puh. 050 538 5404.

Säpinäsunnuntait ovat koko perheen yhteisiä liikunnallisia hetkiä, joissa pääsee vapaasti puuhailemaan ja temppuilemaan koulun liikuntasalissa. Me otamme valmiiksi esille kaikenlaisia liikuntavälineitä, mutta tilaisuudet eivät ole ohjattuja vaan lapset leikkivät ja pelailevat yhdessä vanhemman kanssa.

Vuonna 2003 paikallisyhdistyksemme täytti 80 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi päätimme muistaa jokaista vammalalaista vastasyntynyttä käsinkudotuilla villasukilla. Neuvola toimii kanssamme yhteistyössä ja hoitaa sukkien jakelun. Villasukkaprojekti sai niin hyvän vastaanoton että vapaaehtoisten kutojiemme suosiollisella avustuksella jatkamme sitä edelleen.

MUUTA TOIMINTAA
– Taideleiri kesäisin kouluikäisille yhteistyössä Sastamalan seurakunnan kanssa
– Leiripäivä yhdessä paikallisten järjestöjen ja Sastamalan seurakunnan kanssa
– Puistotapaamisia kesäisin
– Hyvä Joulumieli -kampanjaan osallistuminen
– oma kummipoika kansainvälisen kehitysyhteistyöjärjestö Planin kautta
– keväisin osallistumme MLL:n valtakunnalliseen Lapset ensin -keräykseen, jolla kerätään varoja nimenomaan oman paikallisyhdistyksen toimintaan
– lisäksi järjestämme/osallistumme monenlaisten lapsiperheille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen

Tapahtumat

 • Farmiseikkailu

  • 31.10.2021 klo 12:00 - 15:00
  • Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6, 38210 Sastamala
  Katso tapahtuma
 • Mysteeri maatilalla

  • 5.11.2021 klo 18:00 - 19:00
  • Sylvään koulun auditorio, Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala
  Katso tapahtuma
Back to top