Lapset ensin.

MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistys järjestää keväällä 2018

PERHEKAHVILA

torstaisin klo 10–12 Nuorisotalo Pilvessä, Marttilankatu 24
Perhekahvila on kaikille avoin lapsiperheiden kohtaamispaikka. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään ohjelmaa kävijöiden toiveiden mukaan. Lapsille löytyy leluja, lukemista ja askartelutarvikkeita. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä jotain pientä tarjottavaa. Vapaaehtoinen kahvimaksu 2 €/vanhempi.

VIRTAPIIRI

kuukauden toinen maanantai klo 17–19 Seukulla, Marttilankatu 35
Virtapiiri on äitien oma kerho, jossa rentoudutaan ja jutustellaan mukavassa seurassa ja etsitään voimavaroja arjessa jaksamiseen. Aluksi juodaan kuppi kuumaa ja vaihdetaan kuulumiset ja noin klo 17.30 alkaa ohjattu toiminta. Paikalla myös lapsiparkki, jonne voi jättää yli 2-vuotiaat lapset, vauvaikäiset voi pitää mukana oman harkinnan mukaan. Virtapiiri on Huittisten Säästöpankin hankerahoituksen turvin täysin maksuton kaikille kävijöille.

?Kevät startataan maanantaina 12.2.2018. jolloin tutustutaan Taekwondoon kuntoilumielellä Ismo Mäkisen ohjaamana. Hyvänmielen touhua, mutta pieni hikikin on tarkoitus saada pintaan.

Tarkemmat ohjelmat näet kotisivuiltamme.

LAINAAMOT

Lainaamoistamme saa kokeiltavaksi erilaiset liinat ja kantoreput sekä rintapumpun. Itse lainaaminen on ilmaista, mutta lainaajan tulee maksaa pantti 10 €, jonka saa takaisin kantovälinettä/pumppua palautettaessa. Kantoliinoja ja reppuja sekä rintapumppua voit kysellä lainaan Outilta, puh. 050 538 5404.

JÄSENEDUT

Useat paikalliset yrittäjät tukevat toimintaamme tarjoamalla jäsenillemme paikallisia etuja. Paikalliset jäsenedut voit tarkistaa nettisivuiltamme www.mll.kopteri.net. Valtakunnalliset edut voit lukea Lapsemme-lehdestä tai osoitteesta www.mll.fi.

MUU TOIMINTA
Lisäksi järjestämme erilaisia koko perheen tapahtumia, elokuvapäiviä ja retkiä sekä yksin että yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkeen toimintaamme!

Lisätietoja: Pj Outi Koivu
sähköposti: outi@netland.fi