MLL:n jäsenenä olet pienen puolella - liity nyt!

Ovatko lasten ja perheiden asiat sinulle tärkeitä? Haluatko vaikuttaa ja tukea työtä lasten ja perheiden puolesta?

MLL:n jäsenenä sinäkin olet lasten oikeuksien puolustaja, perheiden äänitorvi ja yhteiskunnallinen vaikuttaja!

Jäsenmaksulla tuet MLL:n työtä

MLL tuntee perheiden arjen.

Tarjoamme monenlaista apua ja tukea perheille. Koulutamme lasten hoitajia ja välitämme heitä tilapäistä lastenhoitoapua tarvitseville perheille. Vertaisryhmissä aikuiset tutustuvat toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin, löytävät juttuseuraa ja lapset saavat kavereita. MLL:n kouluttamat perhekummit antavat aikaansa ja auttavat arjen asioissa. Vanhempainpuhelimeen soittamalla tai Vanhempainnettiin kirjoittamalla voi purkaa kaikkein vaikeimpiakin ajatuksia.

MLL:ssa on tekemistä koko perheelle

Harrastuksia, kerhoja, perhekahviloita, kirppareita, konsertteja, teatteriesityksiä koko perheelle ja kaikenikäisille…

MLL on tätä kaikkea ja paljon muutakin. Tule mukaan!

MLL:n jäsenyys kannattaa

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa. Jäsenenä tuet tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi, saat Lapsemme-lehden sekä hyviä jäsenetuja ja -alennuksia.

Meillä on 86 849 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea (2016). Tule sinäkin mukaan ja liity jäseneksi!

Liity heti!

Liity jäseneksi netissä ja voit maksaa jäsenmaksun heti verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Jos liityt muuta kautta, jäsenmaksulasku lähetetään sinulle postitse.

Jäsenkortit uusille jäsenille lähetetään postitse viiden viikon välen.

Jäsenmaksu veloitetaan kerran vuodessa. Laskutuskausi on kalenterivuosi.