Siirry sisältöön
Anne

Hei.

Etsin 10v tytölleni kaveria. Koulussa kaikki on ok, mutta on jäänyt luokan tyttöjen ”pareista” ylimääräiseksi. Tykkää askarrella, harrastaa tanssia ja on iloinen nelosluokkalainen, mutta vapaa-aikana on yksin. On kyllä sinnikkäästi ollut yhteydessä muihin, mutta ei saa vastakaikua. Omien sanojensa mukaan toivoo, että ”joku soittelisi minullekin”. Asumme Länsi-Tampereella

Äippä yhden

Moi
Pirkkalasta huhuillaan, tytär täyttää ihan kohta 13 ja kaipailee kanssa vapaa-ajalle kaveria ( tuo ”joku soittelisi minullekin” on muuten tuttu lause muutaman vuoden takaa , särkee sydämmen). Meillä harrastellaan voimistelua, pelaillaan Forttia ja Robloxia ja rakastetaan koiria :D Oisi kiva saada aluksi kaveria vaikka Tramppaparkkiin, tai ihan vaan höpöttelyyn. Typy viihtyy myös nuorempiensa kanssa .

Säpoa voi laittaa äidin kautta maissi77@hotmail.com

Soile

Moikka.

Meillä vähän samantapainen tilanne samanikäisellä tytöllä. Tyttö tykkää myös askarrella ja piirtää, olla ulkona ja metsässä. Rakastaa eläimiä. Ei tykkää käyttää ”puhelin sovelluksia”, joissa samanikäiset kaverit jatkuvasti jakaa videopäivityksiä. Kaipaakin enemmän kaveria muunlaiseen tekemiseen. Asumme myös länsi-tampereella.

Anne

Sähköpostiosoite unohtui laittaa alkuperäiseen ilmoitukseen! lansituuuli@outlook.com

Vastaa aiheeseen: 10 tytölle kaveri Tampereelta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös