Siirry sisältöön

Yksin äidiksi – keskustele itsellisestä äitiydestä

MLL

Tässä ketjussa voit keskustella itsellisestä äitiydestä. 

Lue myös MLL:n Haluanko vanhemmaksi? -sivuston kokemustarinat, joissa käsitellään itsellistä äitiyttä.

Kokemustarinakokoelman etusivulle

Haaveilija

Hei! Ihana kirjoitus. Kivat kokemukset lapsesi kanssa lämmittivät mieltä. Mieheni ei ehkä halua lapsia ja olen miettinyt lapsen hankkimista yksin. Kiitos sinulle kirjoituksesta.

Miettijä

Kiitos tästä. Rohkaiseva ja realistinen kirjoitus. Minua vaivaisi ehkä juuri tuo, kun ei tiedä lapsen isästä mitään. Että kuinka paljon se vaivaa itseä jälkikäteen, vai vaivaako sitten lainkaan. Joudun pohtimaan tätä vaihtoehtoa oltuani koko nuoruuden yhdessä vakavasti sairaan kumppanin kanssa. Enää ei ole aikaa etsiä uutta enkä ehkä tällä kokemuksella haluakaan. Tällä hetkellä kuvitellen, että lapsen kasvattaminen yksin ei olisi ehkä yhtä raskasta kuin aiempi elämäni.

Kukka

Minulla on 4 v autismin kirjon poika.Haaveilen vielä toisesta lapsesta.Ekaa kertaa mietin yksin hankkimista mutta siinä on puolensa.isättömyys mietityttää,sekä miten 4v sopeutuu itkuääniin koska ei ole niihin sopeutunut vieläkään päiväkodissa. Myös miten saan hoidettua kahta lasta samaan aikaan.Vanhemmat asuu kyllä lähellä muttei haluaisi sitoutua hoitamaan enää toista lasta. Olen reilusti yli 40v joten viimeiset ajat alkaa olla käsillä jos enää onnistuu. Mitäköhän tukitoimia yksin ollessa kahden lapsen kanssa voi saada?

Vastaa aiheeseen: Yksin äidiksi – keskustele itsellisestä äitiydestä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös