Nimetön

Onko kellään kokemuksia, miten toimia isän kanssa, joka ei näytä millään tavalla tunteitaan lapsilleen? Ainoastaan silloin kun on jotain sanomista, niin silloin kyllä löytyy kommentteja, mutta mitään positiivista lapset eivät kuule omalta isältään koskaan. Näin on ollut aina. Olen yrittänyt puhua asiasta, en saa miestäni juttelemaan kenenkään ammatti-ihmisen kanssa, koska ongelmia ei hänen mukaansa ole. Kuitenkin lapset, jo murrosiässä, kärsivät tilanteesta suunnattomasti ja seuraukset siitä ettei isä ole läsnä eikä näytä välittävän, ovat jo ihan konkreettisesti havaittavissa, varsinkin meidän tytöillä. Isällä ei ole koskaan mitään asiaa lapsilleen, vain moitteita. Tilanne alkaa olla todella raskas, mieheni ei ymmärrä asiaa vaikka kuinka yrittäisin rautalangasta vääntää…:(

Nimetön

Jos miehesi ei ymmärrä omaa käytöstään, yritä selittää se lapsille. Kerro selkeästi ja ymmärrettävästi että heidän isänsä ei osaa näyttää tunteitaan. Kerro lapsille, että miehesi on kyvytön ja myös haluton opettelemaan tunteidenilmaisua. Lapsesi ovat ”jo” murrosiässä, heille voi puhua niin kuin asiat ovat. Voit kertoa heille, että isänsä on narsisti.Selitä heille että on tervettä ja sairasta narsismia ja,valitettavasti, heidän isänsä on sairaaloisen narsistinen ja tätäen kyvytön tuntemaan empatiaa muita kohtaan.

Kerro lapsillesi että he ovat ihania,rakastettavia ja hienoja.Kehu heitä. Kerro heille että heidän isänsä on sairas eikä siksi ole läsnä henkisesti.
Jutelkaa keskenänne, sinä ja lapset. Jos miehesi ei ole vuosien ajan tätä ymmärtänyt niin anna olla. Eläkää lasten kanssa, nauttikaa toistenne seurasta. Älkää tuhlatko aikaanne mieheen, joka vasta kymmenien vuosien päästä saattaa (huom.saattaa!) huomata mitä on menettänyt.

Nimetön

Tiedän miltä tuntuu,kun mies ei huomioí perhettään mitenkään.
Sitten kyllä löytyy kommentoitavaa,jos jokin asia on niin ettei häntä miellytä,tai jos lapsi itsekseen mutisee jotain ja isä olettaa,että hänelle sanottiin jotain takasin ja eikun
lapsi seinää vasten ja mustelmia. Olen 8 vuotta elänyt kyseisen miehen kanssa, yhteinen lapsi syntyi 6 vuoden seurustelun jälkeen,sit vasta alkoi täys kaaos. Minulla on kaksi nyt jo aikuista poikaa edellisestä liitosta ja he kokivat asioita,jotka muistavat lopun ikäänsä. Narsisti on tosi mahtava manipuloija,puhui minutkin vanhempiani ja ystäviäni vastaan. Hän ilmoitti yhtenä iltana,että voisi tehdä vanhemmasta pojastani ns.lopun,tein päätöksen samantien ja ilmoitin lähteväni. Nyt vielä 8 vuotta lähtöni jälkeen hän kostaa yhteisen tyttömme kautta minulle sen kun lähdin. Kehotan miettimään elämän kulkua eteenpäin, lasten parasta ja omaa jaksamista. Narsisti ei muutu,yhteisten lasten myötä joutuu kärsimään hänestä hautaan asti.

olenko narsistin vaimo?

olen koko pitkän avioliiton ajan jotenkin pelännyt miestäni meillä on kaksi aikuista yhteistä lasta joilla on omat perheensä .Tänä iltana kun tulin kotiin tyttäremme lasta hoitamasta ukki isä ja aviopuolisoni sanoi minulle jotenkin kuin olisi joku valokuvien laittaminen nyt hyvin tärkeä asia mutta hän itse ei tyttären raskauden aikana muuta kuin oli kylmä kiskoinen kuin tyttäremme olisi huono kun odottaa lasta eikä ole naimisissa mitenkään ei koko tyttären raskauden aikana yhtään myönteistä sanonut miksi siis nyt yks kaks pitäisi lapsesta pienestä valokuvia saada minulle tuli mummina olo että kaikki ei ole oikein kun minä päivittäin olen läsnä arjen elämässä heillä pientä tyttäreni tytärtä hoitamassa en tiedä onko se väärin jos joku osaisi vastauksen antaa olisin kiitollinen !

Narsisti- äiti ja lastensuojelun viranomainen

Onko kellään kokemuksia, miten toimia Raision kaupungin ”lastensuojelun-” vieraannuttaja ”äidin- ja viranomaisten” kanssa, joka vieraannuttanut, manipuloinut, vainonnut lapsia vuosikausia isästään- ja suvustaan tarkoitushakuisessa ”viranomais-” menettelyssä; perättömin selvityksin,, lausumin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista – ei näytä millään tavalla tunteitaan lapsilleen? Ainoastaan silloin kun on jotain sanomista, niin silloin kyllä löytyy kommentteja, mutta mitään positiivista lapset eivät kuule omalta vieraannuttaja ”äidintään” koskaan. Näin on ollut aina. Olen yrittänyt puhua asiasta, en saa vieraannuttaja ”äitiä” juttelemaan kenenkään ammatti-ihmisen kanssa, koska ongelmia ei hänen mukaansa ole. Kuitenkin lapset, jo murrosiässä, kärsivät tilanteesta suunnattomast ja seuraukset siitä ettei ”äiti- ja viranomaiset” ole läsnä eikä näytä välittävän, ovat jo ihan konkreettisesti havaittavissa, varsinkin meidän pojalla. Vieraannuttaja ”äiduillä” ei ole koskaan mitään asiaa lapsilleen, vain moitteita. Tilanne alkaa olla todella raskas, vieraannuttaja ”äiti- ja viranomaiset” kun ei ymmärrä asiaa vaikka kuinka yrittäisin rautalangasta vääntää…:(

Katjuska35

Hei minulla taas sellaine tilane olen 35v juuri virallisesti eronnut nainen ja että itse olen suorittaas vankilassa pientä tuomiota 13,6 saakka..miehellämolemmat lapset 3 ja 8 vuotiaat,ja kaverikin on muuten SUPER narsisti.nyt kun vapaudun niin uhkasi ettei aioi antaa minulle lapsiani koska en ota takaisin häntä.11vuotinen suhteemme on ollut pelkkää alistamista ja väkivaltaa.enää en jaksa hetkeäkän mutta kiristää mua lapsilla.olisiko.aika ilmoittaa sossuus enennekun pääsen hengestäni?kellään samoja.kokemuksia??kiitos.

Vastaa aiheeseen: Narsisti-isä
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.