Kirjekaveriksi?

Hei! Löytyisikö tätä kautta perinteistä kirjekaveria 9-vuotiaalle tytölleni? Paikkakunnalla ei ole väliä. Tyttö rakastaa eläimiä ja leikkiä petseillä. Pelailee ja lukee kirjoja. Ystävät tärkeitä, mutta tällainen kirjekamu olisi vielä hakusessa. Laitelkaa viestiä minulle jos teiltä löytyy suunnilleen samanikäistä kirjoittelijaa! :)
@ ttiinuu@gmail.com

Linnea

Hei,
Täällä on kohta kahdeksanvuotias tyttö, josta olisi kiva saada kirjekaveri. Hän tykkää leikkiä, lukea kirjoja, keräilee petsejä ja glittereitä. Onnistuu sähköpostilla tai vielä mieluummin perinteisillä kirjeillä.
T

Jani

Moi, löytyisikö täältä perinteinen kirjekaveri 12v tyttärelleni? Hän tykkää lukemisesta, piirtämisestä ja askartelusta. Paikkakunnalla ei väliä. Vastaukset osoitteeseen ranta.jani@gmail.com
Kiitos.

Pia

13-vuotias tyttö haluaisi kirjekaverin. Asumme eteläisessä Suomessa, mutta kaverin asuinpaikalla ei ole väliä. Tytär viettää aikaa lukien, harjoitellen pianon soittoa, askarrellen ja katselemalla youtubea. Löytyisikö kirjekaverin tätä kautta? Vastaukset äidin osoitteeseen pipris1@yahoo.com

Tiina

Hei! Etsitään kirjekaveria kesällä 12 v. täyttävälle tytölle. Hänestä olisi kiva löytää pitkäaikainen kirjekaveri.
Harrastuksina on mm. pianon soitto, kuvis-ja lemmikkikerhot.
Kirjekaverin asuinpaikalla ei ole väliä.
Viestiä voi lähettää ensin minulle, eli tiina.lilius@gmail.com

Tuuli

Heippa!
Täällä 9v tyttönen kaipailisi kovasti kirjekaveria perinteiseen kirjepostitteluun.
Hän on ahkera lukemaan ja kirjoittamaan. Muita harrastuksiaan ovat pianon soitto, jalkapallo, tallikerhoilu ja parkour. Myös kuvataiteilu, askarteleminen, eläimet ja kasvit ja erilaiset pelit ovat mieluisia juttuja hänelle.
Viestiä voi laittaa ensin minulle: laakso.tuuli@gmail.com

Annie77

Hei, meillä olisi kolme lasta, jotka kaikki kaipaisivat noin ikäistään kirjekaveria:

☆ Tyttö 12v. Harrastaa ratsastusta, voimistelua ja pianon soittoa

☆ Tyttö kohta 11v. Harrastaa jalkapalloa ja voimistelua

☆ Poika 8v. Harrastaa voimistelua ja partiota

Asutaan maalla Etelä-Suomessa. Kirjekaverin ei tarvitse harrastaa samoja harrastuksia ja voi asua missä päin tahansa. Tärkeintä olisi, että välillä saisi omaa postia ja pääsisi kirjoittamaan takaisin. :)

annie77@meiliboxi.fi

Kirsi

Hei löytyisikö tätä kautta kirjeystäviä 9vuotiaalle tytölle harrastaa lentopalloa ja tykkää liikunnasta ei ole väliä mis asuu kun saisi vaan pitkäaikaisia kirjeystäviä jos kiinnostusta riittää mailaa ensin kirsitimonen29@gmail.com

Kirsi

Hei,

10-vuotias tyttäreni etsii kirjekaveria, jonka kanssa voisi kirjoitella esim. animesta ja mangasta. Hän on innostunut lukemisesta, musiikista, teatterista, tanssimisesta, askartelusta, eläimistä, uimisesta, peleistä ja videopeleistä. Asumme Itä-Suomessa, mutta kirjekaverin asuinpaikalla ei ole väliä.
Meille voi laittaa viestiä osoitteeseen: liltsunemiku@meiliboxi.fi

Tikruu

Hei! Etsin kirjekaveria 10-vuotiaalle tytölle. Tyttö harrastaa kuvis kerhoa ja musiikki makuun kuuluu mm. euroviisu voittaja Måneskin. Ilmoitukset voi laittaa sähköpostiin muisti.tiku@gmail.com

Vilma

Moi!
Olen 11-vuotias tyttö Lapista ja etsin itselleni kirjekaveria. Minä harrastan taitoluistelua ja pianon soittoa. Tykkään vapaa ajalla olla kavereita ja pelata pelejä. Olen reipas ja minulla on hyvä huumorintaju. Haluaisin perinteisen kirjekaverin.😃😊
Voit laittaa viestiä kostamoanu@gmail.com :)

S&S

Hei!
Löytyisikö täältä kirjekaveria 10vuotiaalle tytölle josta saisi tunnollisen ja ahkeran ajatusten vaihtajan.
Tyttö tykkää tarinoiden kirjoittelusta,pelailusta ja lukemisesta.
Jos kiinnostuit laita viestiä saanasusan@gmail.com

Kirjekaveri 11-vuotiaalle

Animesta ja Mangassa kiinnostunut 11-vuotiastyttö kaipailee kovasti samanhenkistä kirjekaveria. Tykkää myös kovasti lukea ja piirtää.
helja.penttinen@gmail.com

Venla

Moi!
Olen 12v/-09 tyttö ja etsin kirjekaveria (haluaisin kirjoitella kirjepostin välityksellä). Voisit olla noin 11-13 vuotias. Harrastan tanssia ja käyn kuvataidekoulussa. Tykkään Harry Pottereista ja piirtämisestä. Musamakuuni kuuluu mm. Ariana Grande ja Ava Max.
Jos kiinnostaa, niin ota ensin yhteyttä sähköpostilla: hemba777@gmail.com
(:

Joli

Hei!
Olen 13-vuotias non-binary ja etsin kirjekaveria :).
Harrastan teatteria, piirtämistä ja kirjoittamista. Tykkään myös lukea ja katsoa animaatiosarjoja. Minulla on 4-vuotias kissa.
Minua kiinnostaisi kirjoitella ihan mistä vain samanhenkisen ihmisen kanssa.
Jos sinua kiinnostaisi kirjoitella kanssani, ota ensin yhteyttä elkka@meiliboxi.fi.

Vastaa aiheeseen: Perinteinen kirjekaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.