Siirry sisältöön

Apua kiusaamista kokeneille - tee yrityslahjoitus

Kiusaaminen, seurasta poissulkeminen ja yksin jättäminen tuntuvat lapsesta musertavalta ja voivat varjostaa elämää pitkälle aikuisikään.

Kiusaamista tapahtuu kaikissa lapsen kasvuympäristöissä, myös verkossa. Nettikiusaaminen on yhtä vakavaa kuin muu kiusaaminen. Usein kiusaajat ovat samoja: ilkeät viestit, ulkopuoliseksi jättäminen ja monenlainen toista haavoittava käyttäytyminen jatkuu koulun jälkeen muuna viestittelynä.

MLL tavoittaa kuukausittain Nuortennetissä noin 60 000 nuorta. Olemme mukana nuorten arjessa keskustelupalstan, sosiaalisen median kanavien ja ryhmächatin avulla. Tuemme nuorten valmiuksia tunnistaa ja vastustaa kiusaamista. Tärkeä osa Nuortennetin toimintaa on nuorten välinen vertaistuki.

Pitkäkestoinen kiusaaminen satuttaa, eikä kipu mene heti ohi, vaikka kiusaaminen jo loppuisikin. Kiusattuja tukee mahdollisuus jutella muiden kiusaamista kokeneiden ja luotettavien aikuisten kanssa. MLL järjestää lapsille ja nuorille verkossa toimivia Selviytyjät-vertaistukiryhmiä, jotka tukevat kiusaamisesta toipumista.

Tee yrityslahjoitus

Auta kiusattuja ja tee lahjoitus yrityksenä. Valittuasi summan pääset täyttämään yrityksen tiedot ja halutessasi myös tilaamaan laskun lahjoituksestasi.

Ota yhteyttä

Tiina Vienanlinna

Varainhankintapäällikkö

tiina.vienanlinna(at)mll.fi
050 472 2445

Takaisin ylös