Siirry sisältöön

DIGIFIT-treeniohjelma

Tuntuuko, että tartut nykyään yhä useammin puhelimeesi? Oletko pähkäillyt miten mediankäyttöä ja siitä johtuvaa digipainetta voisi vähentää? Huolestuttaako nuoren mediankäyttö? Oletko kaivannut menetelmää, jonka avulla voisit keskustella nuoren kanssa mediankäytöstä ja digimedioiden vaikutuksesta hyvinvointiin?

DIGIFIT-treenien avulla voi kokeilla erilaisia tapoja vähentää digitaalista kuormitusta ja tykyttävää teknostressiä. Ei haittaa, vaikka digitaalinen maailma olisi jo hanskassa ja hyvät keinot käytössä digitaalisen maailman hallintaan. Kokeilemalla voi oivaltaa jotain hyödyllistä omasta mediankäytöstä, puhelimen käyttötavoista, sosiaalisista medioista tai kenties jopa itsestä.

DIGIFIT-treeniohjelmaan kuuluu päiväkirja, jonka avulla voi seurata treenien etenemistä ja kirjata omia tuntemuksia, ajatuksia ja oivalluksia.

DIGIFIT-treeniohjelmasta on laadittu kaksi versiota: toinen vanhemmille ja toinen nuorille. Haasta nuoresi mukaan DIGIFIT-treeneihin ja lähde myös itse kokeilemaan DIGIFIT-treenejä! Treeniohjelma toimii hyvin myös yhteisenä tekemisenä koululuokille ja muille yhteisöille.

 

Ladattavat materiaalit

Aiheeseen liittyvät

Vanhemmille

Nuorille

Ammattilaisille

Takaisin ylös