Siirry sisältöön

Minustako perhekahvilaohjaaja- info

  • 13.8.2024 klo 12:30 - 13:30
  • Verkossa, Verkossa
Haluatko toimia omalla alueellasi lasten ja lapsiperheiden arjen tukena? Haluaisitko tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja mahdollistaa lapsille ikätasoista leikkiseuraa? Lähde mukaan MLL:n perhekahvilaohjaajaksi!
MLL järjestää uusille perhekahvilaohjaajille suunnattuja verkkoperehdytyksiä, joissa jaetaan hyödyllistä tietoa ja käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Voit osallistua koulutukseen mistä päin Suomea tahansa. Tarvitset osallistuaksesi toimivan sähköpostiosoitteen ja verkkoyhteyden.
Koulutus on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan perhekahvilaohjaajana. Tule siis mukaan, jos perhekahvilatoiminta kiinnostaa tai mainosta koulutusta yhdistyksessänne uusien ohjaajien mukaan saamiseksi! Koulutus ei sido mukaan toimintaan, mutta antaa lisätietoa ohjaajana toimimisesta.
Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen linkki sähköpostilla.
Ilmoittaudu mukaan 13.8. olevaan perehdytykseen viim. 12.8.2024 tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Minustako_perhekahvilaohjaaja_sp2024
Ilmoittaudu mukaan 21.8. olevaan perehdytykseen viim. 20.8.2024 tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Minustako_perhekahvilaohjaja_si2024
Takaisin ylös