Siirry sisältöön

Tukioppilasohjaajan jatkokoulutus: yksinäisyyden ehkäisy ja kaveritaidot

  • 19.3.2024 klo 09:00 - 15:00
  • Verkossa

Tukioppilastoiminnan yhtenä tärkeänä tavoitteena on yksinäisyyden ehkäisy. Slogan kuuluu Ettei kukaan jäisi yksin. Vastuu yksinäisyyden ehkäisemisessä on aikuisilla, mutta tukioppilaat voivat monin tavoin toimia koulussa niin, että yksinäisyyden paikat vähenevät ja kaikki pääsevät mukaan. Tukioppilastoiminnalla on roolinsa yksinäisyyden vastaisessa työssä erityisesti ennaltaehkäisyssä, mutta myös huomaamisessa ja yksinäisen tukemisessa.

Sisältö: Koulutuksessa keskustellaan koulun keinoista ehkäistä yksinäisyyttä sekä tukioppilaiden roolista olla mukana yksinäisyyden vastaisessa työssä.

Kesto ja toteutus: Koulutus järjestetään vuorovaikutuksellisena verkkokoulutuksena (6 tuntia). Koulutus sisältää alustuksia, ryhmäkeskusteluja ja harjoituksia.

Kenelle: Koulutus on suunnattu tukioppilaiden ohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille.

Ilmoittautuminen: Koulutukseen otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään noin viikko ennen koulutusta sähköpostitse tarkempaa tietoa koulutuksesta, koulutuksen linkki sekä kirjautumisohjeet.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat MLL:n kouluhyvinvoinnin asiantuntijat

Ilmoittaudu täällä

 

Takaisin ylös