Siirry sisältöön

Tukioppilasohjaajan jatkokoulutus: yksinäisyyden ja kiusaamisen ehkäisy

  • 9.4.2024 klo 09:30 - 15:30
  • Oulu

Tukioppilastoiminnan yksi keskeisimmistä tavoitteista on yksinäisyyden ja kiusaamisen ehkäisy. Yksinäisyys ja kiusaaminen ovat pirullinen parivaljakko, jotka usein kulkevat käsi kädessä. Se, että koulussa on turvallinen ilmapiiri ja kaikille löytyy kaveri, ennaltaehkäisee myös kiusaamista.  Tukioppilastoiminnalla on roolinsa yksinäisyyden ja kiusaamisen vastaisessa työssä erityisesti ennaltaehkäisyssä, mutta myös huomaamisessa sekä yksinäisen ja kiusattujen tukemisessa.

Sisältö: Koulutuksessa syvennytään kahteen keskeiseen tukioppilastoiminnan teemaan: kiusaamisen ja yksinäisyyden ehkäisyyn. Koulutuksessa syvennytään siihen, kuinka tukioppilastoiminta voidaan ottaa kiinteäksi osaksi koulun kiusaamisen ja yksinäisyyden vastaista työtä.

Kesto ja toteutus: Koulutus järjestetään livekoulutuksena Oulussa 9.4. klo 9.30-15.30. Koulutuspaikkana on Hotelli Lasaretti (Kasarmintie 13 b). Koulutus sisältää alustuksia, ryhmäkeskusteluja ja harjoituksia.

Kenelle: Koulutus on suunnattu tukioppilaiden ohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille.

Ilmoittautuminen: Koulutukseen otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään noin viikko ennen koulutusta sähköpostitse tarkempaa tietoa koulutuksesta.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat MLL:n kouluhyvinvoinnin asiantuntijat.

Ilmoittaudu täällä

 

Takaisin ylös