Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten puhelimen kesäpäivystysajat alkavat juhannukselta

Lasten ja nuorten puhelin vastaa yhteydenottoihin koululaisten kesäloman ajan joka päivä, myös juhannuksena. Palveluun voi ottaa yhteyttä mistä tahansa aiheesta nimettömänä, ilmaiseksi ja luottamuksella.

Lasten ja nuorten puhelin päivystää juhannusviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin kello 14–17. Juhannuksen jälkeen palvelussa siirrytään kesäaukioloaikoihin, jolloin palvelu on avoinna joka päivä kello 17–20. Lasten ja nuorten puhelimen chat päivystää kesän ajan aina maanantaisin ja tiistaisin kello 17–20.

Maanantaina 13. elokuuta palvelu palaa normaaleihin päivystysaikoihin.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin palvelee numerossa 116 111 vuoden jokaisena päivänä. Puhelimen lisäksi yhteyttä voi ottaa chatin kautta sekä nettikirjeellä. Päivystäjät ovat MLL:n kouluttamia vapaaehtoisia ja jokaisessa päivystysvuorossa heidän tukenaan on ammattilainen. Palveluun voi ottaa yhteyttä niin pienistä kuin suurista asioista, joko kertoakseen kuulumisia tai keskustellakseen vaikeammista aiheista. Puhelu on ilmainen, eikä se näy puhelinlaskulla. Luottamuksellisen keskustelun päivystäjän kanssa voi käydä kertomatta omaa nimeään.

Vanhempainpuhelin, vanhempainchat ja vanhempainnetin nettikirjepalvelu jäävät juhannusviikon jälkeen kesätauolle. Viimeinen päivystyspäivä on juhannusviikon torstai 21. kesäkuuta, jolloin Vanhempainpuhelimessa vastataan kello 14–20.

Palveluun voi ottaa jälleen yhteyttä maanantaina 13. elokuuta 2018. Kesän aikana vanhemmuuden kysymyksiin tukea löytyy MLL:n ylläpitämästä Vanhempainnetistä.

Vanhempainpuhelin vastaa maksutta ja nimettömänä numerossa 0800 92277. Palveluun voi ottaa yhteyttä mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä aiheesta. Yhteydenottoihin vastaavat päivystäjät ovat MLL:n kouluttamia ja keskustelu heidän kanssaan on luottamuksellinen. Puhelimen lisäksi yhteyttä voi ottaa chatin ja nettikirjepalvelun kautta.


Lisätietoja
Auttavien puhelinten suunnittelija Heidi Holappa, heidi.holappa(a)mll.fi,
p. 046 921 3092
Tiedottaja Eveliina Kutila, eveliina.kutila(a)mll.fi, p. 040 580 2393

Aiheeseen liittyvät

[helpful]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös