Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten puhelimessa ja netissä maratonpäivystys Lapsen oikeuksien päivänä

Lapsen oikeuksien päivää vietetään 20. marraskuuta 2019. Lasten ja nuorten puhelimessa ja netissä päivä huomioidaan maratonpäivystyksellä. Yhteydenottoihin vastataan tuolloin puhelimessa ja chatissa kello 12–21.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimeen- ja nettipalveluihin voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa aiheesta – myös niistä, joista on vaikea puhua kasvotusten. Lapsi tai nuori voi keskustella vapaaehtoisten päivystäjän kanssa niin pienistä asioista kuin isoista murheista, sillä kaikki aiheet ovat palvelussa yhtä tärkeitä.

Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi palvelu on avoinna extrapitkään keskiviikkona 20. marraskuuta. Puhelin ja chat ovat avoinna kello 12–21. Palveluun voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta. Puhelin vastaa numerossa 116 111 ja chattiin saa yhteyden MLL:n Nuortennetin kautta.

Lasten ja nuorten puhelin ja chatti on valtakunnallinen palvelu, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Päivystysajat ovat arkisin kello 14–20 ja viikonloppuisin kello 17–20. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset. Lasten ja nuorten puhelimessa sekä nettipalveluissa vastataan vuosittain yli 20 000 yhteydenottoon.

 

Lisätietoja
Auttavien puhelin- ja nettipalveluiden suunnittelija Heidi Holappa, p. 046 921 3092, heidi.holappa(a)mll.fi
Tiedottaja Eveliina Kutila, p. 050 580 2393, eveliina.kutila(a)mll.fi

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös