Mobiilikortti

MLL:n jäsenkortin voi tilata myös mobiilikorttina. MLL:n mobiilikortti toimii Lompakko-sovelluksessa Android-, iPhone- sekä Windows Phone -käyttöjärjestelmiä käyttävissä puhelimissa. Mobiilikortti toimitetaan tekstiviestillä: saat puhelimeesi linkin sovelluskauppaan, josta kortin voi käydä lataamassa. Ota tekstiviestissä oleva aktivointikoodi talteen ja käytä sitä, kun avaat Lompakko-sovelluksen ensimmäisen kerran.

Lompakko-sovellus kysyy aluksi sähköpostiosoitettasi palauta-toimintoa varten.  Paulauta-toiminnolla saat myöhemmin ladattua sovelluksen myös toiseen puhelimeen, jos puhelimesi vaihtuu, katoaa, hajoaa tai jos puhelinnumerosi vaihtuu. Jos et ole aktivoinut palauta-toimintoa ja puhelimesi vaihtuu, lähetä viesti jäsenpalveluumme jasenpalvelu(at)mll.fi, lähetämme sinulle uuden kortin.

Voit tarkistaa ja muuttaa jäsentietosi sekä valita jäsenkorttisi toimitustavan Omat jäsentiedot -osiossa. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi sekä jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoitteen.

Omat jäsentiedot