Siirry sisältöön

Hyvä Joulumieli -keräys on nyt alkanut

Hyvä Joulumieli -keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi on käynnistynyt. Avajaistapahtuma, joka näytettiin myös Ylen aamu-tv:ssä, järjestettiin Helsingin rautatieasemalla. Omat avajaistapahtumansa oli myös Kuopion torilla ja Seinäjoen matkakeskuksessa.

Helsingissä Waltteri Torikan esittämät joululaulut pysäyttivät työmatkalaisia hetkeksi nauttimaan musiikista ja glögistä, moni myös tipautti oman lahjoituksensa keräyslippaisiin. Aamu-tv:n lähetyksessä nähtiin Helsingin lisäksi haastatteluja Kuopiosta, Tampereelta ja Rovaniemeltä.

MLL:n ja SPR:n yhdessä Ylen kanssa järjestämä Hyvä Joulumieli -keräys toteutetaan tänä vuonna 22. kerran. Tavoitteena on kerätä noin kaksi miljoonaa euroa, jotta voimme jakaa 70 euron arvoiset ruokalahjakortit 28 000 vähävaraiselle kotimaan lapsiperheelle.

 

Arto Nybergin ideasta 1990-luvun laman aikana alkunsa saaneelle keräykselle on edelleen tarvetta, sillä lapsiperheköyhyys koskettaa reilua 100 000 lasta. Keräys jatkuu aina jouluaattoon asti. Hyvä Joulumieli näkyy Ylen aamu-tv:ssä joulukuun ajan ja sen edistymistä voi seurata keräyksen omilla nettisivuilla.

Kuvat: Maria Santto / Suomen Punainen Risti

Aiheeseen liittyvät

[helpful]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös