Siirry sisältöön

Leikkipankissa jo yli 700 leikkiä

Uuden Leikin Kilpailu innosti  kansan tallettamaan mainion määrän uusia vinkkejä Leikkipankkiin. Leikkejä ilmoitettiin kilpailun aikana 59 kappaletta ja 700 leikin kokonaismäärä pankissa rikkoontui. Pankkiin talletettiin niin ilmoittajien itsensä keksimiä kuin Leikkipankissa ennen näkemättömiä leikkejä. Vinkkejä tuli moneen lähtöön aina liikuntaleikeistä hoksaamisleikkeihin, sisäpeleistä ulkotouhuihin ja medialeikeistä perinteiseen satujumppaan.

Uuden Leikin Kilpailun voittajat on arvottu ja palkinnot lähetetään leikeille Numeroiden muodostus, Hulamaja ja Minä rakastan sinua. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Leikkipankki jatkaa kasvamistaan yhteisin talkoin. Sinne voi kuka tahansa tallettaa oman leikin ja jakaa näin hauskimmat vinkit muille. Samalla talletetaan kullanarvoista leikkiperintöä tuleville polville.

Tallettaminen on helppoa. Koska pankkin syötettävät leikit tarkistetaan ennen niiden julkaisua, vaatii uusien leikkien kirjaaminen ensikertalaiselta rekisteröitymisen. Kun olet rekisteröitynyt, syötä leikin nimi ja ohjeet omin sanoin sekä lisää halutessasi lisätietoja. Mukaan voit liittää myös valokuvan, videon tai word/pdf-liitteen. Kerran rekisteröidyttyäsi voit käydä lisäämässä leikkejä helposti milloin vain tai muokkaamassa jo lähettämiäsi leikkejä.

Nyt jännitetään rikkoutuuko 800 leikin rajan vuoden loppuun mennessä!

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös