Siirry sisältöön

Iloisen Hyväntekijän Päivä

Linnanmäellä vietetään Iloisen Hyväntekijän Päivää 12. kesäkuuta. Huvipuistossa viihdytään silloin iloisessa toritunnelmassa ja nautitaan kesäpäivästä Aarne Alligaattorin ja Viidakkorummun tahdissa. Tapahtumassa esiintyy Aarnen ja kumppaneiden lisäksi taikuri Jari. Tapahtuma on osa Helsinki-päivää.

Linnanmäen omistaa Lasten Päivän Säätiö, jonka perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä esittäytyvät Iloisen Hyväntekijän Päivässä.  MLL:n lisäksi perustajajärjestöjä ovat Lastensuojelun Keskusliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset.

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Jokainen Linnanmäellä huvitteleva tukee siis lastensuojelutyötä. Tämän vuoden tavoitteena on kerätä 4,5 miljoonaa euroa järjestöjen tekemän lastensuojelutyön hyväksi.

Iloisen Hyväntekijän Päivä alkaa kello 11 ja päättyy kello 16. Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu esiintyy kello 13 ja kello 14.30. Taikuri Jari astelee lavalle kello 13.30 ja kello 15.00. Lisäksi järjestöillä on ohjelmaa omilla pisteillään. Huvipuistoon on maksuton sisäänpääsy.

#iloisenhyväntekijänpäivä

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös