Siirry sisältöön

Malliksi MLL100-kuvauksiin Turkuun

Etsimme eri-ikäisiä lapsia sekä perheitä malleiksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton juhlavuoden kuvituskuviin. Kuvaukset järjestetään Turun keskustassa 8. tammikuuta 2020.

Kuvia käytetään juhlavuoden viestinnässä ja markkinoinnissa muun muassa nettisivuilla, painetuissa materiaaleissa sekä muissa aineistoissa. Kuvattavat saavat palkkioksi leffalippuja sekä mahdollisuuden ladata ammattilaisen ottamat kuvat itselleen muistoksi. Toivomme, että kuvattavat lapset edustavat erilaisia ja eri-ikäisiä lapsia mahdollisimman monipuolisesti.

Kuvauspaikka on Turun keskustassa sijaitseva estetöön studio. Kuvia otetaan keskiviikkona 8. tammikuuta 2020 kolmessa slotissa: kello 12-14, kello 14-16 ja kello 16-18.

Ilmoittautumiset kuvauksiin tiedottaja Eveliina Kutilalle sähköpostitse. Kerro ilmoittautuessasi kuvattavien nimet ja lasten iät. Liitä sähköpostiin myös tieto missä aikaslotissa haluat kuvauksiin osallistua sekä puhelinnumerosi. Ilmoittauduthan viimeistään perjantain 20.12.2019 aikana.

[helpful]

Kommentit

  1. Hei
    Kiitos kaikille kuvauksiin ilmoittautuneille. Teitä on jo nyt ollut niin runsaasti, ettemme pysty ottamaan enää enempää malleja mukaan kuvauksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös