Siirry sisältöön
KÄYTETÄÄN VAIN JOKAISELLE LAPSELLE LOUNAS -KAMPANJAN YHTEYDESSÄ

MLL mukana Jokaiselle lapselle lounas -kampanjassa

MLL on mukana Jokaiselle lapselle lounas -kampanjassa lahjoittamalla kampanjalle ruokakasseja ja jakamalla niistä pienen osan omien kanaviensa kautta. Kampanjan käynnistivät ja ensi vaiheen rahoittavat: Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla, Ensi- ja turvakotien liitto, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Marttaliitto, Tiina ja Antti Herlinin säätiö sekä Tradeka.

Kuka tahansa voi kampanjan kautta ostaa lapsiperheelle ruokakassin ja auttaa meitä kasvattamaan jaettavien ruokakassien määrää. MLL haastaa mukaan sekä yksityishenkilöt että yritykset auttamaan poikkeuksellisina aikoina. Ruokakassin voit lahjoittaa Vennerin verkkosivuilla, linkki tämän sivun alaosasta löytyvässä Aiheeseen liittyvät -laatikossa.

Olemme saaneet lyhyessä ajassa paljon kyselyitä jakamistamme ruokakasseista. MLL jakaa kampanjan kasseista vain murto-osan. MLL:n osuus jaetaan Turkuun ja Vantaalle. Turussa perheet ovat valikoituneet MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnassa jo mukana olevista perheistä, jotka täyttävät kampanjan kriteeristöt avunsaajille. Vantaalla MLL:n ruokakassit jaetaan MLL:n Uudenmaan piirin ja sosiaalitoimen yhteistyönä.

Kampanjan kriteeristö avunsaajille:

  • vähävaraisuus
  • haasteellinen elämäntilanne ja kasautuneet ongelmat, joiden vuoksi perheen voimavarat ovat vähissä
  • työttömyys tai työttömyyden uhka.

Saamiemme yhteydenottojen määrä on näyttänyt avuntarpeen valtavan määrän ja olemme hyvin pahoillamme, ettemme voi tämän kampanjan puitteissa auttaa kuin murto-osaa.

Kuntien sosiaalitoimi ja kirkon diakoniatyö tekevät työtä myös poikkeustilanteessa ja näihin tahoihin kannattaa olla yhteydessä.

Aiheeseen liittyvät

Kommentit

  1. Hei.. Miten pystyisin hakemaan teiltä ruoka apua… Olen neljän lapsen työtön yh äiti selkäsairauksineen.. Lapset 10,13,17 ja 19wee.. Meillä ei ole edes täksi päiväksi lämmintä Ruokaa.. Ja perus tarvikkeetkin alkaa käymään vähiin… Olisin todellakin koko sydämestäni kiitollinen jos saisin lapsille ruokaa..

  2. Voisiko sen lahjoittamisen mahdollistavan linkin nyt laittaa ihan suoraan tähän juttuun? Mitään ”Aiheeseen liittyvät” boksia ei näy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös