Siirry sisältöön

MLL saa juhlavuoden kunniaksi oman postimerkin

Posti on julkaissut alkuvuonna 2020 myyntiin tulevat postimerkit ja yksi niistä on MLL:n 100-vuotisjuhlavuoden merkki.

Mannerheimin lastensuojeluliitto 100 vuotta on 10 merkin arkki, jossa on kaksi erilaista kotimaan ikimerkkiä. Postimerkkien kuvitukseksi on valittu 8-vuotiaiden Emma Aallon ja Pinja Haapolan piirrokset. Heidän piirustuksensa valittiin merkkeihin piirustuskilpailusta, joka järjestettiin Järvenpään kuvataidekoulussa. Vea Tomperin työ valittiin ensipäivänkuoreen. Tehtävänä oli kuvata omaa perhettä.

Postimerkin teemaksi valittiin perhe, koska se on tapa pitää juhlavuoden keskiössä lapset. Postimerkin kautta lasten tuoma ilo leviää ympäri maan. Emman, Pinjan ja Vean maalaamat kuvat perheistään ovat hauskoja ja herkkiä. Ne muistuttavat, miten tärkeitä lapset ja heidän hyvinvointinsa ovat meille kaikille.

Satavuotiasta Mannerheimin Lastensuojeluliittoa juhlivat postimerkit tulee myyntiin 22. tammikuuta.  Merkin graafinen suunnittelu on Ilkka Kärkkäisen käsialaa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perustamisesta tulee kuluneeksi sata vuotta 4.10.2020. Liitto juhlii pyöreitä vuosia läpi vuoden eri tavoin.

Aiheeseen liittyvät

[helpful]

Kommentit

  1. Hei
    Valitettavasti meillä täällä MLL:ssä ei ole tietoa mitalikilpailusta. Osaisivatkohan Ateneumista kertoa asiasta?

  2. Kuka on mitalli kilpailun yhduyshenkilo?
    Taman vuotinen mitallikilpailu? Ateneumissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös