Siirry sisältöön

Tasavallan presidenttipari MLL:n suojelijaksi 

Tasavallan presidentti Alexander Stubb ja hänen puolisonsa Suzanne Innes-Stubb ovat lupautuneet Mannerheimin Lastensuojeluliiton suojelijaksi. He jatkavat siten vuonna 1920 kunniapuheenjohtaja Gustaf Mannerheimin aloittamaa perinnettä, jonka jälkeen kaikki presidenttiparit ovat toimineet MLL:n suojelijoina.  

– Presidenttiparin lupautuminen MLL:n suojelijaksi on meille suuri ilo ja kunnia. Se on arvokas tuki työllemme lasten oikeuksien ja perheiden hyvinvoinnin edistämisessä, avaa MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa. 

Suojelijan roolissa presidenttien puolisot ovat olleet mukana edistämässä tärkeitä ja keskeisiä lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä hankkeita, kuten muun muassa koulujen iltapäivätoimintaa, lasten oikeuksia, Koko Suomi leikkii -hanketta ja Muumien tapakasvatusta lapsille.  

– Toimintakenttämme on laaja ja tartumme aktiivisesti yhteiskunnassa haastaviin aiheisiin, kuten kiusaamisen ehkäisyyn sekä lasten ja nuorten digihyvinvoinnin edistämiseen. Vanhempien tukeminen arjessa on yksi tärkeimpiä tehtäviämme. MLL:n suojelijoilla on mahdollisuus, niin halutessaan, olla vahvasti mukana edistämässä suomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia, toteaa Kalliomaa. 

Edellä mainittujen lisäksi tasavallan presidentti on kunnioittanut läsnäolollaan valtakunnallista äitienpäiväjuhlaa.

 

Kuvassa presidenttiparin kanssa Mannerheimin Lastensuojeluliiton puheenjohtaja Mirjam Kalland (vasemmalla) ja pääsihteeri Milla Kalliomaa. Kuva: Samuli Miettinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös