Siirry sisältöön

Valitse Sydämellä tekee auttamisesta arkea

MLL on mukana uudenlaisessa palvelussa, joka tekee auttamisesta arkea. Valitsesydamella.fi:ssä kuka vain voi tehdä arjen ostoksia ja ohjata osan kaupan tuotosta valitsemaansa avustuskohteeseen. Näin ostoksista tulee merkityksellisiä ja varoja kanavoituu hyvän tekemiseen.

Valitse Sydämellä -palvelun kautta voi hankkia vaikkapa auton öljynvaihdon, paikallisen kampaamon palveluita tai kilpailuttaa kiinteistönvälittäjän. Käytännössä asiakas saa sähköisen lahjakortin, jolla hän lunastaa ostamansa palvelun. Ostajalle palvelut ovat usein jopa halvempia kuin suoraan liikkeestä hankittuina.

Aina, kun joku tekee ostoksen, Valitse Sydämellä ansaitsee palveluntarjoajalta välityspalkkion. Ostaja taas saa mahdollisuuden päättää, mihin kohteeseen osa välityspalkkiosta lahjoitetaan. Valitse Sydämellä on sitoutunut lahjoittamaan 50 prosenttia voitostaan järjestökumppaniensa keräyskohteisiin. Lahjoituksen voi kohdentaa esimerkiksi MLL:n alueelliseen tai valtakunnalliseen toimintaan.

MLL:n lisäksi mukana on tällä hetkellä 10 muuta järjestökumppania. Verkkokaupan alueellinen tarjonta laajenee palvelun kehittyessä. Palvelun takana on Influenssi Oy.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös