Siirry sisältöön

MLL:n sivuille avautuu keskustelupaikka nuorten vanhemmille

Jos olet murrosikäisen vanhempi, niin keskustelut kotiintuloajoista, pohdinnat nuoren seurustelusta tai huolet koulunkäynnistä ovat tuttuja. Ne ovat tuttuja myös muille vanhemmille. Tästä keväästä alkaen MLL tarjoaa teinien vanhemmille oman keskustelupaikan, jossa voi vaihtaa ajatuksia elämästä murkkujen kanssa.

Paikka murrosikäisten vanhemmille -ryhmächatiin kokoonnutaan keskustelemaan kevään ajan 9. maaliskuuta alkaen. Ryhmächat avautuu MLL:n nettisivuille aina tiistai-iltaisin kello 19.00–20.30 (linkki alla).

Ryhmächat on turvallinen tila, jossa vaihdetaan ajatuksia vertaistuen hengessä. Keskustelut ovat nimettömiä ja niitä vetää MLL:n ammattilainen. Keskusteluteemat vaihtuvat viikoittain. Teemat valitaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton eri palveluihin tulleissa yhteydenotoissa esille nousseista aiheista. Luvassa on keskustelua muun muassa seurustelusuhteista, nuoren yksinäisyydestä, nuoren kapinoinnista sääntöjä vastaan sekä esimurrosiästä.

Tarjolla ei ole valmiita vastauksia, vaan erilaisia näkökulmia sekä moniäänistä ja avointa keskustelua. Keskusteluun voi osallistua sen aikaa, kun itse haluaa tai sivulle voi tulla myös vain seuraamaan toisten ajatustenvaihtoa.

Aiheeseen liittyvät

[helpful]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös