Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
22 € vuodessa

Tervetuloa mukaan Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan!

Yhdistyksemme tarjoaa erilaisia toimintoja, tapahtumia ja tilaisuuksia koko perheelle ympäri vuoden.

Syksy tekee tuloaan ja niin myös MLL:n perhekahvila.
Perhekahvila kokoontuu srk-talolla (osoite Jousitie 42, Joutsa) tiistaisin klo 9.30-11.30.
Tulkaahan mukaan uudet ja vanhat kävijät, päivitetään kuulumiset ja nautitaan yhdessä olosta! Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille, olet lämpimästi tervetullut leikkimään ja seurustelemaan perhekahvilaan!

Syksyille on suunnitteilla vaikka mitä:

Kirjaston kanssa virittelemme yhteistyötä satuiltojen merkeissä.
Tervetuloa satuiltaan Joutsan kunnankirjastoon joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18-19 vuoden loppuun saakka, satuillat siis vielä 6.11. ja 4.12.2019. Tulkaa lasten kanssa viettämään mukava hetki satuja kuunnellen ja lainatkaa vaikka samalla kuukauden kirjat kätevästi. Huomaa myös, että lasten äänet ja touhut eivät haittaa satuilloissa ketään!

Lukumummi- ja vaaritoiminta on käynnistynyt kesätauon jälkeen ja lukumummit käyvät tärkeän vapaaehtoistoiminnan kautta koululla lasten sujuvan lukutaidon edistämiseksi.

Lasten oikeuksien päivän merkeissä pidämme lauantaina 23.11.2019 klo 10-11.30 Peuhapäivän koko perheelle Joutsan yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Salissa mm. temppurata ja pomppulinna. Yhteistyössä mukana Jovoli. Muistathan myös perheiden yhteisen vapaan salivuoron lauantaisin 5.10-30.11.2019 klo 10-11.30.Tervetuloa touhuilemaan yhdessä!

Marraskuussa yhdistyksellä on syyskokous pe 15.11.2019 klo 17 Joutsan LähiAbc:llä, kokoukseen ovat kaikki jäsenemme lämpimästi tervetulleita. Lisätietoa ja ilmoittautumiset jennimaunula@hotmail.com.

Joulukuussa olemme mukana Hyvä Joulumieli –kampanjassa ja muistamme lahjakortein useita joutsalaisia lapsiperheitä yhdessä SPR:n kanssa.

Olethan tutustunut jo MLL:n vanhemmille suunnattuihin sivustoihin osoitteessa mll.fi/vanhemmille. Sieltä löydän paljon hyödyllistä tietoa lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyen ja toki myös koulunkäyntiin ja nuorten asioihin liittyen. Lisäksi Vanhempainchat ja Nuortennetti pavelevat. Käy kurkkaamassa!

Oletko kiinnostunut yhdistystoiminnasta ja haluaisit mukaan kehittämään Joutsan alueen lasten, nuorten perheiden asioita?
Ole rohkeasti yhteydessä. Kaipaamme toimintaamme uusia ihmisiä, tule Sinäkin mukaan!

Liity nyt jäseneksemme osoitteessa

Jäsenenä tuet Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnallista ja paikallista työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Jäsenenä saat myös paljon etuja näyttämällä jäsenkorttiasi.

Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen omat jäsenedut ovat:

-Parturi-Kampaamo Cityhius -15 % normaalihintaisista tuotteista (ei laitteista).

-Pikkupuoti -5% alennus lastenvaatteista.

-Kirjakauppa Heiska Oy -5% alennus askartelutuotteista ja leluista (ei Legot).

-Parturi-Kampaamo Jenny -10% alennus alle 10-vuotiaiden hiusten leikkauksesta.

-Kauneus- ja terveyspiste Satu Simola -10% alennus aikuisten ja lasten vyöhyketerapiasta.

-Joutsan ABC -10 % alennus ravintolapalveluista.

-Joutsan Kino alennus jäsenille lasten elokuviin elokuvalipusta. Alennus mainitaan elokuvan ilmoituksissa.

-Jäsenenämme voit vuokrata Joutsan Nuorisoseuran talon Honkalan hintaan 50 €/4h.

– Joutsan Kukka-Sari -5 % alennuksen kaikista kukista (ei koske tilaustöitä ja kukkasidontaa).

– Alennukset yhdistyksen tapahtumiin ja retkiin.

Lapsemme -lehti neljä kertaa vuodessa. Lisäksi on suuri määrä valtakunnallisia jäsenetuja käytössäsi!

MUISTATHAN NÄYTTÄÄ JA KÄYTTÄÄ JÄSENKORTTIASI!!

Löydät meidät myös facebookista http://www.facebook.com/mlljoutsa ja /mllperhekahvilajoutsa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme, ideoita ja  ajatuksia voit rohkeasti esittää!

Puheenjohtaja Jenita Saari, puh. 044 0882108

Rahastonhoitaja Henna Siltala, puh 040 5065519