Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
22 € vuodessa

Tervetuloa mukaan Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan!

Vuonna 2019 taas tapahtuu monenlaista MLL:n paikallisyhdistyksessä: Lukumummit kokoontuvat koululla säännöllisesti, laskiaisen aikaan ulkoillaan yhdessä ja paljon muuta kivaa.
Yhdistyksemme tarjoaa erilaisia toimintoja, tapahtumia ja tilaisuuksia koko perheelle ympäri vuoden.

PERHEKAHVILAN OVET OVAT AVOINNA TIISTAISIN klo 9.30-11.30
SEURAKUNNAN KERHOTILASSA. (osoite Jousitie 42, Joutsa)

Perhekahvilan ohjelmassa:
HUHTIKUU
2.4.2019 Me&I esittelijä
9.4.2019 Virpomavitsojen askartelua
16.4.2019 Pääsiäistouhuja
23.4.2019 Nosh-vaate-esittelijä
30.4.2019 Vapputouhuja

TOUKOKUU
7.5.2019 Silverjungle-vaate-esittelijä sekä esittelyssä myös Tartu tarinaan -hanke
14.5.2019 Satuhetki
21.5.2019 Leikkiä ja seurustelua
28.5.2019 Retki Toivolaan makkaranpaistoon, lähtö klo 9.30 srk:n pihasta kimppakyydeillä
Muutokset ovat mahdollisia.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille!
Lämpimästi tervetuloa leikkimään ja seurustelemaan perhekahvilaan!

Jäsenet tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen Joutsan ABC:lle perjantaina 12.4.2019 klo 17. Ilmoittautuminen 10.4 mennessä jennimaunula@gmail.com.

LAPSET ENSIN -keräys käynnissä 1.4-15.5.2019, Osallistu Sinäkin!

Olethan tutustunut jo MLL:n vanhemmille suunnattuihin sivustoihin osoitteessa mll.fi/vanhemmille. Sieltä löydän paljon hyödyllistä tietoa lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyen ja toki myös koulunkäyntiin ja nuorten asioihin liittyen. Lisäksi Vanhempainchat ja Nuortennetti pavelevat. Käy kurkkaamassa!

Liity nyt jäseneksemme osoitteessa

Jäsenenä tuet Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnallista ja paikallista työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Jäsenenä saat myös paljon etuja näyttämällä jäsenkorttiasi.

Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen omat jäsenedut ovat:

-Parturi-Kampaamo Cityhius -15 % normaalihintaisista tuotteista (ei laitteista).

-Pikkupuoti -5% alennus lastenvaateista.

-Kirjakauppa Heiska Oy -5% alennus askartelutuotteista ja leluista (ei Legot).

-Parturi-Kampaamo Jenny -10% alennus alle 10-vuotiaiden hiusten leikkauksesta.

-Kauneus- ja terveyspiste Satu Simola -10% alennus aikuisten ja lasten vyöhyketerapiasta.

-Joutsan ABC -10 % alennus ravintolapalveluista.

-Joutsan Kino alennus jäsenille elokuvalipusta. Alennus mainitaan elokuvan ilmoituksissa.

-Jäsenenämme voit vuokrata Joutsan Nuorisoseuran talon Honkalan hintaan 50 €/4h.

– Joutsan Kukka-Sari -5 % alennuksen kaikista kukista (ei koske tilaustöitä ja kukkasidontaa).

– Cafe Tiina Soilu antaa jäsenelle santsikupin ilmaiseksi tai ison kupin kahvia pienen kupin hinnalla.

– Alennukset yhdistyksen tapahtumiin ja retkiin.

Lapsemme -lehti neljä kertaa vuodessa. Lisäksi on suuri määrä valtakunnallisia jäsenetuja käytössäsi!

MUISTATHAN NÄYTTÄÄ JA KÄYTTÄÄ JÄSENKORTTIASI!!

Löydät meidät myös facebookista http://www.facebook.com/mlljoutsa ja /mllperhekahvilajoutsa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme, ideoita ja  ajatuksia voit rohkeasti esittää!

Puheenjohtaja Jenita Saari, puh. 044 0882108

Rahastonhoitaja Henna Siltala, puh 040 5065519