Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
22 € vuodessa

Tervetuloa mukaan Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan!

Yhdistyksemme tarjoaa erilaisia toimintoja, tapahtumia ja tilaisuuksia koko perheelle.

PERHEKAHVILAN OVET OVAT AVOINNA TIISTAISIN klo 9.30-11.30
SEURAKUNNAN KERHOTILASSA. (osoite Jousitie 42, Joutsa)

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille!
Lämpimästi tervetuloa leikkimään ja seurustelemaan syksyn perhekahvilaan!

Perhekahvilassa tavataan tiistaisin 18.12.2018 saakka, poikkeuksena ti 11.12 jolloin on Lasten joulukirkko. 18.12 kerran jälkeen pidämme joulutaukoa ja tammikuussa tapaamme jälleen tiistaina 8.1.2019. Ohjelmassa keväällä askartelua, satuhetkiä, musiikkia, leikkiä ja seurustelua, lisäksi pieniä retkiä. Tervetuloa!

HYVÄÄ JA RENTOA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE TASAPUOLISESTI!

Vuonna 2019 taas tapahtuu: MLL on mukana monessa; mm. lauantaitouhuja on luvassa 12.1.2019 alkaen, Lukumummit kokoontuvat koululla, laskiaisen aikaan ulkoillaan yhdessä ja paljon muuta kivaa.
Tervetuloa mukaan!

Olethan tutustunut jo MLL:n vanhemmille suunnattuihin sivustoihin osoitteessa mll.fi/vanhemmille. Sieltä löydän paljon hyödyllistä tietoa lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyen ja toki myös koulunkäyntiin ja nuorten asioihin liittyen. Lisäksi Vanhempainchat ja Nuortennetti pavelevat. Käy kurkkaamassa!

Liity nyt jäseneksemme osoitteessa

Jäsenenä tuet Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnallista ja paikallista työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Jäsenenä saat myös paljon etuja näyttämällä jäsenkorttiasi.

Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen omat jäsenedut ovat:

-Parturi-Kampaamo Cityhius -15 % normaalihintaisista tuotteista (ei laitteista).

-Pikkupuoti -5% alennus lastenvaateista.

-Kirjakauppa Heiska Oy -5% alennus askartelutuotteista ja leluista (ei Legot).

-Parturi-Kampaamo Jenny -10% alennus alle 10-vuotiaiden hiusten leikkauksesta.

-Kauneus- ja terveyspiste Satu Simola -10% alennus aikuisten ja lasten vyöhyketerapiasta.

-Joutsan ABC -10 % alennus ravintolapalveluista.

-Joutsan Kino alennus jäsenille elokuvalipusta. Alennus mainitaan elokuvan ilmoituksissa.

-Jäsenenämme voit vuokrata Joutsan Nuorisoseuran talon Honkalan hintaan 50 €/4h.

– Joutsan Kukka-Sari -5 % alennuksen kaikista kukista (ei koske tilaustöitä ja kukkasidontaa).

– Cafe Tiina Soilu antaa jäsenelle santsikupin ilmaiseksi tai ison kupin kahvia pienen kupin hinnalla.

– Alennukset yhdistyksen tapahtumiin ja retkiin.

Lapsemme -lehti neljä kertaa vuodessa. Lisäksi on suuri määrä valtakunnallisia jäsenetuja käytössäsi!

MUISTATHAN NÄYTTÄÄ JA KÄYTTÄÄ JÄSENKORTTIASI!!

Löydät meidät myös facebookista http://www.facebook.com/mlljoutsa ja /mllperhekahvilajoutsa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme, ideoita ja  ajatuksia voit rohkeasti esittää!

Puheenjohtaja Jenita Saari, puh. 044 0882108

Sihteeri/Rahastonhoitaja Hanna-Maria Makkonen-Rossi, puh. 045 6334930