Hyvä Joulumieli -keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi

MLL:n ja SPR:n järjestämä perinteinen Hyvä Joulumieli -keräys on päättynyt vuoden 2013 osalta. Vuoden 2013 keräystulos oli  1 307 142,45 euroa

Tavoite, 1 400 000 euroa, oli suurempi kuin aikaisemmin, eikä siihen aivan päästy. Keräyksen avulla on jaettiin 20 000 lapsiperheelle 70 euron lahjakortti, jolla he pystyivät ostamaan ruokaa joulupöytään. Hyvä joulumieli -keräys järjestettiin jo 17. kerran.

Keräyksen toteuttaa MLL, SPR yhdessä Yle:n kanssa
 
Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.  Keräyksen järjestäjät vastaavat keräyskuluista, joten tuotto käytetään kokonaisuudessaan lahjakortteihin. 

Kuka voi saada lahjakortin?
 
Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan lapsiperheille, joissa on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin kriisitilanteen vuoksi.  MLL:n ja SPR:n paikallisyhdistykset etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa. 
 
Mitä lahjakortilla voi ostaa, ja missä se kelpaa?

Lahjakortti on tarkoitettu yksinomaan ruokatarvikkeisiin. Vuonna 2013 lahjakortilla pystyi ostamaan ruokatarvikkeita kaikista S-ryhmän ruokakaupoista, Lidl-myymälöistä sekä K-ruokakaupoista. 

Onko sinun perheesi saanut lahjakortin?

Keräämme tarinoita, miten keräyksellä on autettu kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Kerro meille, miten keräys auttoi perhettäsi. Lähetä tarinasi nettilomakkeen kautta. Voit lähettää kertomuksesi myös nimettömänä. 

Kerro meille tarinasi