Siirry sisältöön

Varhaiskasvatuksen aineistot

Opas tarjoaa ammattikasvattajille päiväkodin arkeen uutta näkökulmaa sekä työkaluja pienten lasten kasvurauhan ja hyvinvoinnin turvaamiseen. Ilmestymisvuosi 2017.

Opas auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan teemallisen Kaikille kaveri päiväkodissa -vanhempainillan. Se sopii erityisesti päiväkodin 3−6-vuotiaiden ryhmien vanhempainiltoihin. Ilmestymisvuosi 2017.

Opas tukee varhaiskasvattajia ja työyhteisöjä mediakasvatuksessa, lasten mediakulttuurin kohtaamisessa ja osallisuuden vahvistamisessa. Oppaassa on runsaasti varhaiskasvatussuunnitelman perusteita huomioivia vinkkejä ja käytännöllisiä mediakasvatusharjoituksia lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukemiseen.
Ilmestymisvuosi 2018.

Opas tukee kasvattajia suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan mediakasvatusta varhaiskasvatuksessa ja päiväkodeissa. Se avaa varhaiskasvatussuunnitelmien perusteita sekä tarjoaa mediakasvatusvinkkejä ja -tehtäviä lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen harjoitteluun. Opas tarjoaa sisältöä varhaiskasvatuksen työyhteisöjen yhteisiin keskusteluihin mediakasvatuksen kehittämiseksi. Ilmestymisvuosi 2017.

 

Ladattavat aineistot

Ryhmäyttäminen ja mielenlukutaito

Mediakasvatus

Kiusaamisen ehkäisy ja turvallisuus

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Takaisin ylös