Siirry sisältöön

Huolet eivät jää kesälomalle – Lasten ja nuorten puhelin avoinna kesällä joka päivä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin vastaa kesäkuukausien aikana joka päivä. Juhannusviikonlopusta eteenpäin palvelu on avoinna päivittäin kello 17–20. Chatissa päivystetään maanantaisin ja tiistaisin.

Lasten ja nuorten puhelin on avoinna numerossa 116 111 juhannusviikonloppuna 19.–21. kesäkuuta kello 14–17. Sen jälkeen palvelu siirtyy kesäaukioloaikoihin: puhelimessa vastataan päivittäin kello 17–20 sekä chatissa maanantaisin ja tiistaisin kello 17–20. Nettikirjeen voi kirjoittaa milloin tahansa, siihen saa päivystäjän kirjoittaman vastauksen viikon sisällä.

Ruotsinkielinen Lasten ja nuorten puhelin vastaa numerossa 0800 96 116 kesän aikana maanantaista keskiviikkoon kello 14–17 ja torstaisin kello 17–20.

Normaaleihin aukioloaikoihin Lasten ja nuorten puhelin ja nettipalvelut palaavat 10. elokuuta.

Palvelussa lapset ja nuoret voivat jutella mistä tahansa aiheesta kiireettä MLL:n kouluttaman vapaaehtoisen kanssa. Keskustelun aiheena voi olla kaikkea mahdollista kuulumisten vaihdosta isoihin murheisiin. Yhteydenotot ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Tarvittaessa tukena on aina myös MLL:n ammattilainen

Lasten ja nuorten puhelimessa ja nettipalveluissa päivystetään vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä ja loma-aikoina. Palvelulla on käynnissä juhlavuosi, sillä sen perustammisesta on tänä vuonna kulunut 40 vuotta.

MLL:n Vanhempainpuhelimessa, chatissa ja nettikirjepalvelussa vastataan juhannukseen asti normaalisti. Viimeinen päivystyspäivä on torstaina 18. kesäkuuta. Sen jälkeen palvelu jää kesätauolle ja avautuu uudelleen jälleen 10. elokuuta.

Vanhempien omassa auttavassa puhelimessa voi keskustella nimettömänä vapaaehtoisen, tehtävään koulutetun päivystäjän kanssa mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä. Puhelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Lisätietoja
suunnittelija Heidi Holappa, heidi.holappa(a)mll.fi, p. 046 921 3092
tiedottaja Eveliina Kutila, p. 040 580 2393

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös