Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten puhelin avoinna myös pääsiäisenä

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin päivystää pääsiäisenä joka päivä kello 14–17. Palveluun voi ottaa yhteyttä mistä tahansa mieltä painavasta asiasta.  

Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät vastaavat yhteydenottoihin pääsiäisen pyhinä 19.–22. huhtikuuta 2019 päivittäin kello 14–17. Numeroon 116 111 voi soittaa jutellakseen ihan mistä tahansa aiheesta, niin isoista kuin pienistä asioista. Päivystäjät keskustelevat lasten ja nuorten kanssa niin pitkään kuin on tarpeen. Puhelimen lisäksi pääsiäisenä voi palveluun olla yhteydessä chatin ja nettikirjepalvelun kautta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin on auki vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä ja koulujen loma-aikoina. Lasten ja nuorten puhelimeen, nettikirjepalveluun ja chattiin voi ottaa yhteyttä maksutta, nimettömänä ja luottamuksellisesti. Yhteydenottoihin vastaa MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset päivystäjät.

MLL:n Vanhempainpuhelin ja chat ovat kiinni pääsiäisenä. Kiirastorstaina 18. huhtikuuta Vanhempainpuhelimen numerossa 0800 92277 vastataan kello 14–20, mutta 2. pääsiäispäivänä puhelin ja chat ovat kiinni. Vanhempainpuhelimen nettikirjepalveluun voi kirjoittaa milloin vain, päivystäjä vastaa kirjeeseen noin viikon kuluessa.

Vanhempainpuhelimen voi ottaa yhteyttä luottamuksellisesti, nimettömänä ja maksutta, kun haluaa keskustella vanhemmuuteen liittyvistä asioista. Yhteydenottoihin vastaavat päivystäjät ovat MLL:n kouluttamia vapaaehtoisia.

Lisätietoja
auttavien puhelinten suunnittelija Heidi Holappa, heidi.holappa(a)mll.fi, p. 046 921 3092
tiedottaja Eveliina Kutila, eveliina.kutila(a)mll.fi, p. 040 580 2393

Aiheeseen liittyvät

[helpful]

Kommentit

  1. Hei Tuuli
    Voit keskustella mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta meidän Vanhempainpuhelimessamme. Voit palvelussa miettiä päivystäjän kanssa miten tilanne teinin kanssa voitaisiin ratkaista. Vanhempainpuhelin päivystää numerossa 0800 92277 huomenna kiirastorstaina kello 14-20 ja seuraavan kerran tiistaina 23.4. Pääsiäisen pyhinä voi myös kirjoittaa Vanhempainpuhelimen nettikirjeen ja siihen saa vastauksen noin viikon sisällä.

    Kannattaa kurkata myös meidän uuden palvelun, ajanvarauschatin tilanne, onko siellä vapaana aikoja lähipäiville. Ajanvarauschatissa voi keskustella omasta tilanteesta nimettömänä ja luottamuksellisesti silloin, kun itselle parhaiten sopii (linkki yllä).

    Ystävällisin terveisin
    MLL

  2. Olen 16vuotiaan teinin äiti. Tyttö on taas jonkin aikaa syyttänyt minua kaikesta ja jos vaadin jotain, niin olen ilkeä ja kauhea. Tänään kerroin herätessämme, että olen vatsataudissa, enkä pysty tekemään hänelle aamiaista enkä lupaamaani kampausta. Teinin maailma romahti ja alkoi huuto. Aika itsekästä häneltä mielestäni. Lähti sitten kouluun ja ilmoitti karkaavansa. Olisi kiva saada vastausta teiltä, että mitä jatkossa???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös