Ryhmächat

Paikka murrosikäisten vanhemmille

Ryhmächat kokoontuu tällä sivulla tiistaisin kello 19–20. Keitä itsellesi kuppi kuumaa ja istahda seuraamme. Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmächat on turvallinen tila, jossa kokoonnutaan vaihtamaan ajatuksia vertaistuen hengessä. Chatit ovat vanhemmuuden tuen ammattilaisen ohjaamia, ja viikoittain vaihtuvat murrosikään liittyvät teemat nousevat palveluissamme eniten puhuttaneista aiheista. Tiistaina 11.5.  keskustellaan nuorten kotiintuloajoista. Kesän kynnyksellä ja valoisien iltojen myötä monissa perheissä keskustellaan siitä, mikä on kohtuullinen kotiintuloaika nuorelle. Mietityttääkö sinua, mikä on omalle nuorelle sopiva kotiintuloaika? Millaisia sopimuksia teillä on tästä tehty? Voit osallistua keskusteluun sen aikaa, kuin itse haluat tai tulla  seuraamaan toisten ajatusten vaihtoa.

Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Työntekijän tekstit tunnistat eri värisestä taustaväristä. Keskustelussa noudatamme turvallisen tilan periaatteita anonymiteetin, luottamuksellisuuden ja kunnioittavan keskusteluilmapiirin suhteen. Emme tallenna keskusteluja ja ne katoavat sivulta chatin sulkeuduttua. Yksittäisiä, tunnistamattomia kommentteja saatamme käyttää hyödyksi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Muistathan nämä keskustellessa:

• Käytä sellaista nimimerkkiä, josta sinua tai lastasi ei voida tunnistaa.
  • Olethan ystävällinen ja asiallinen kanssakeskustelijoille.

Aiheeseen liittyvät