Ryhmächat

Tervetuloa chattailemaan!

Tämä on mll.fi:n ryhmächat-sivu, jossa järjestämme syksyllä 2018 chatteja noin kerran kuussa. Tulevien chattien aiheita näet alla olevassa listassa. Chateissa keskustellaan tietystä teemasta, chat-ohjaajan luotsaamana. Ohjaajina toimivat MLL:n työntekijät. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Chat-ohjaajantekstit tunnistat erivärisestä taustaväristä.

Vanhempainpuhelimen yksilöchatin aukioloajat löydät alla olevasta linkistä.

Seuraavat chatit:

Seuraavan ryhmächatin aikaa ei ole vielä päätetty. Jos sinulla on ideoita, mistä aiheista voisimme järjestää ryhmächatin,  laita meille sähköpostia osoitteeseen mll(a)mll.fi

Chatkeskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti, mahdolliset häiriköt tai loukkaavia viestejä kirjoittavat poistamme keskustelusta. Keskusteluja emme tallenna, yksittäisiä kommentteja voimme käyttää hyödyksi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa. Keskustelut katoavat sivulta chatin sulkeuduttua.

Muista nämä keskustellessa:

• Käytäthän nimimerkkiä, josta sinua ei voida tunnistaa
  • Olethan ystävällinen kanssakeskustelijoille

Aiheeseen liittyvät