Ryhmächat

Paikka murrosikäisten vanhemmille

Ryhmächat kokoontuu tällä sivulla 9.3.2021 alkaen tiistaisin kello 19.00–20.30. Keitä itsellesi kuppi kuumaa ja istahda seuraamme. Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmächat on turvallinen tila, jossa kokoonnutaan vaihtamaan ajatuksia vertaistuen hengessä. Chatit ovat vanhemmuuden tuen ammattilaisen ohjaamia, ja viikoittain vaihtuvat murrosikään liittyvät teemat nousevat palveluissamme eniten puhuttaneista aiheista. Voit osallistua keskusteluun sen aikaa, kuin itse haluat tai tulla vaikka vain seuraamaan toisten ajatusten vaihtoa.

Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Työntekijän tekstit tunnistat eri värisestä taustaväristä. Keskustelussa noudatamme turvallisen tilan periaatteita anonymiteetin, luottamuksellisuuden ja kunnioittavan keskusteluilmapiirin suhteen. Emme tallenna keskusteluja ja ne katoavat sivulta chatin sulkeuduttua. Yksittäisiä, tunnistamattomia kommentteja saatamme käyttää hyödyksi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Jos sinulla on ideoita, mistä aiheista voisimme järjestää ryhmächattejä tai haluat antaa niistä palautetta, laita meille sähköpostia osoitteeseen mll(a)mll.fi

Muistathan nämä keskustellessa:

• Käytä sellaista nimimerkkiä, josta sinua tai lastasi ei voida tunnistaa.
  • Olethan ystävällinen ja asiallinen kanssakeskustelijoille.

Aiheeseen liittyvät