Siirry sisältöön

Autetaan yhdessä ukrainalaisia Suomessa

Ukraina-rusetti on helppo tapa auttaa

K-ryhmä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tuovat yhdessä myyntiin Ukraina-rusetin, jonka myyntituotoilla autetaan Suomeen saapuneita ukrainalaisia.

Tulijoiden avuntarve on suuri ja saapuneiden joukossa on paljon lapsia. Ukraina-rusettien myynnistä kertyneet varat käytetään MLL:n valtakunnalliseen auttamistyöhön, jonka kautta tarjoamme ukrainalaisille mahdollisuuden tutustua muihin vanhempiin ja lapsiin, saada uusia ystäviä, kuulla ja oppia suomen kieltä sekä saada apua erilaisiin arjen tilanteisiin.

Ostamalla rusetin autat sodan vuoksi paljon menettäneitä ukrainalaisia pääsemään kiinni normaaliin arkeen surun ja epävarmojen aikojen keskellä. Kiitos, että välität. 💙💛

Ukraina-rusetteja myyvät K-Citymarketit, K-Supermarketit, K-Marketit ja Neste K -liikenneasemat 5.12.2022-30.6.2023 välisenä aikana. Rusetin hinta on viisi euroa.

Näin autamme ukrainalaisia Suomessa

💙 Jaamme Suomeen tulleille ukrainalaisille 50 euron ruokalahjakortteja

💙 Tarjoamme ukrainalaisille perheille yhteisöllisiä ruoka- ja kahvitteluhetkiä perhekahviloissa ympäri Suomen

💙 Koulutamme vapaaehtoisia ja kerho-ohjaajia harrastustoimintaan ja muihin tehtäviin tukemaan sekä Ukrainasta tulleita lapsia että vanhempia

💙 Mahdollistamme ukrainalaisille lapsille mahdollisuuden harrastamiseen MLL:n kerhoissa

💙 Laajennamme läksykummitoimintaa kouluikäisten ukrainalaislasten tueksi

Usein kysyttyä Ukraina-rusetista

Haluatko tietää lisää Ukraina-rusetista? Tutustu tarkemmin aiheesta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää

Бажаєте дізнатися більше про бантики для України

Група K Group і організація Mannerheim League for Child Welfare запустили спільний проєкт ”Бантики для України”, прибуток від якого піде на допомогу українцям, які опинилися у Фінляндії.

Дізнайтеся більше
Takaisin ylös