Leikkilähetti

Jos olet kiinnostunut leikistä ja sukupolvien kohtaamisesta, olisit loistava leikkilähetti! Leikkilähettinä olet mukana edistämässä leikkiä ja sukupolvien välistä sillan rakentamista. Leikkilähetti kokoaa eri-ikäisiä ihmisiä yhteen leikin merkeissä sekä jakaa leikin ilosanomaa.  Leikkilähettinä voit toimia esimerkiksi sukupolvien kohtaamispaikoissa Terhokerhoissa, järjestää pop up -leikkitempauksia, Leikkipäivä-tapahtuman tai edistää leikkiä omassa toiminnassasi.

Koulutuksessa saat tietoa leikin merkityksestä ja siitä, miten aikuisena voit tukea lapsen leikkiä. Koulutus tarjoaa leikkivinkkejä sekä välineitä leikkiin ja sukupolvien kohtaamiseen.

Koulutus sopii kaikille leikistä innostuneille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Yhden päivän mittainen koulutus on maksuton ja avoin kaikille halukkaille. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea.

Katso seuraavat leikkilähettikoulutukset tapahtumakalenterista suodattamalla tyypin ”koulutus” mukaan.

Siirry tapahtumakalenteriin tästä

Leikkilähetti-hanke on MLL:n ja SPR:n yhdessä koordinoimaa toimintaa.

Aiheeseen liittyvät

Teija Silvonen