Siirry sisältöön

Hiihtolomamuistio

Talvilomat ovat ihan nurkan takana ja valmistautuminen lomaan on monissa perheissä hyvässä vauhdissa. Jos tarvitset MLL:n hoitajaa loman aikana, niin vielä ehtii tehdä tilauksen. Voit tarkistaa nettisivuiltamme oman kuntasi tai kaupunkisi lastenhoitovälityspisteen aukioloajan.

”Mitä tehtäis?” -kysymykseen löytyy vastaus Leikkipankista, jonne on koottu iso joukko leikkivinkkejä. Niistä löytyy tekemistä niin sisälle kuin ulos, isommalle kuin pienemmälle joukolle. Eri-ikäiset leikkijät on myös huomioitu, ja kaikkiin leikkeihin voi aikuiset heittäytyä myös mukaan.

Perjantaina 16. helmikuuta ilmestyy myös uusin Lapsemme-lehti, joka tarjoaa vanhemmalle viihdyttävää ja hyödyllistä lomaluettavaa. Lehdestä löytyy muun muassa Halvat huvit -juttu, josta löytyy lisää vinkkejä talvilomapuuhailuun.

Perheen nuorisolle voi vinkata Nuortennetin, jossa voi esimerkiksi lueskella toisten nuorten tekemiä juttuja ja jutella samanikäisten kanssa esimoderoidulla keskustelupalstalla.

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä numerossa 116 111. Puhelimessa vastataan maanantaista perjantaihin kello 14–20 sekä lauantaisin että sunnuntaisin kello 17–20. Lasten ja nuorten puhelimen chat ja nettikirjepalvelu ovat avoinna normaalisti myös talvilomien aikana.

Vanhempainpuhelin päivystää numerossa 0800 92277. Yhteydenottoihin vastataan maanantaisin kello 10–13 ja 17–20, tiistaisin kello 10–13 ja 17–20, keskiviikkoisin klo 10–13 ja torstaisin klo 14–20. Päivystäjiin saa yhteyden myös chatin kautta maanantaisin ja tiistaisin. Nettikirjeen voi kirjoittaa silloin, kun itsellä on sopivin hetki ja päivystäjä vastaa kirjeeseen noin viikon kuluessa.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös