Siirry sisältöön
MLL 100- juhlavuoden kuvia, ei käytetä muussa yhteydessä.

Juhlavuoden vetoomukset kutsuvat jokaisen mukaan

MLL perustettiin sata vuotta sitten perustamisjulistuksella, jossa vedottiin jokaiseen suomalaiseen, että he ottaisivat lapsen asia sydämen asiakseen. Nyt 100 vuotta myöhemmin haluamme jälleen muistuttaa, että lasten hyvä arki on meidän kaikkien yhteinen asia. Jokainen meistä voi tehdä pientä tai suurta lasten hyväksi, sillä jokainen lapsi ansaitsee aikuisten jakamattoman tuen. Uskomme myös, että maailma on lempeämpi paikka meistä jokaiselle, jos rakennamme arkea ja yhteiskuntaa lasten paras mielessämme.

Lapset tarvitsevat meistä jokaista -kampanjassa julkisuuden henkilöt ovat kirjoittaneet 2020-luvun vetoomukset lasten ja heidän hyvinvointinsa puolesta. Julkaisemme uusia vetoomuksia koko juhlavuoden ajan. Ensimmäinen julistus julkaistaan MLL:n nettisivuilla ja some-kanavissa 11. maaliskuuta. Kampanjan kasvoja ei kerrota julkisuuteen ennakkoon, vaan jokainen uusi julistaja on yllätys.

Ensimmäinen julistajamme on pätkätyöläinen, yksinhuoltaja ja suoraan sanoen aikamoinen tohelo. Paljastetaan vielä, että keskiviikko on hänelle erityinen päivä, ainakin täällä Suomessa, sillä tämä julkkis tunnetaan ympäri maailman. Arvaatko jo kenestä on kyse?

Tutustu kampanjaan 11. maaliskuuta alkaen juhlavuoden sivustollamme (linkki alla).

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös