Siirry sisältöön

MLL järjestää vanhempainillan Facebookissa

MLL järjestää valtakunnallisen Facebook-vanhempainillan seiskaluokkalaisten vanhemmille. Vanhempainilta toteutetaan Facebook live -lähetyksenä maanantaina 27. elokuuta kello 18 alkaen. Facebook Liven jälkeen vanhemmilla on mahdollisuus vertaiskeskusteluun ryhmächatissa MLL:n nettisivuilla.

Vanhempainilta tarjoaa yläkoulunsa aloittavien nuorten vanhemmille tukea ja tietoa 7.-luokkalaisen kehitysvaiheista. Lisäksi vanhempainillassa käsitellään murrosikäisten kaverisuhteita ja vanhemmuuden muutoksista, kun lapsesta tulee nuori. Facebook live -lähetyksessä asiantuntijoina ovat MLL:n auttavien puhelinten päällikkö Tatjana Pajamäki ja MLL:n nuorisotyön päällikkö Jenni Helenius.

Facebook liven jälkeen vanhemmat voivat keskustella 7.-luokkalaisen vanhemmuuteen liittyvistä asioista ryhmächatissa, joka avautuu MLL:n nettisivuille. MLL:n asiantuntijat ovat ryhmächatissa mukana keskustelemassa esille nousevista aiheista.

Linkit sekä MLL:n Facebook-sivulle että ryhmächattiin löytyvät alta. Vanhempainilta on osa Hyvä alku yläkouluun -kampanjaan.

Siirry tästä ryhmächattiin

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös