Siirry sisältöön

MLL:n juhlavuoden koru on nyt julkistettu

Tira Jewelleryn MLL:lle suunnittelema juhlavuoden koru on nyt myynnissä. Eleettömän kaunis hopeinen riipus sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Lapset ja nuoret kutsuttiin alkuvuodesta mukaan MLL 100 -juhlavuoden korun suunnitteluun. Vastaanotimme riemastuttavan määrän upeita piirustuksia ja maalauksia, joiden pohjalta Tira Jewelleryn jalometallimuotoilija Minna Meskanen ja kultaseppä-kaivertaja Kari Puustinen suunnittelivat korun. Lasten ja nuorten taideteosten pohjalta juhlavuoden korun aiheeksi valikoitui ”Yhdessä”-teema.

Lasten, nuorten ja suunnittelijoiden yhteistyön tuloksena syntyi eleettömän kaunis hopeinen riipus. Korun nimi, Sofia, pohjautuu Mannerheimin Lastensuojeluliiton perustaneen Sophie Mannerheimin nimeen.

Juhlavuoden kunniaksi on valmistunut myös isompi koruteos, joka luovutetaan liiton edustajille 7. lokakuuta Helsingissä. Se jää liiton keskustoimistoon muistoksi MLL 100 -juhlavuodesta.

Suomessa käsityönä valmistettava Sofia-riipus on myynnissä Tira Jewelleryn verkkokaupassa hintaan 69 euroa. Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan viisi euroa MLL:n työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Myös osa paikallisyhdistyksistä myy korua, jolloin tuotto menee suoraan paikallisen toiminnan tukemiseen.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös