Siirry sisältöön

Tulisitko päivystäjäksi Lasten ja nuorten puhelimeen?

Lasten ja nuorten puhelimessa ja nettipalveluissa vastataan vuosittain noin 26 000 yhteydenottoon. Lapset ja nuoret ottavat yhteyttä auttavaan palveluun jutellakseen luottamuksellisesti pienistä ja suurista murheista aikuisen kanssa. Nyt tarvitsemme lisää vapaaehtoisia aikuisia vastaamaan heidän yhteydenottoihinsa.

Jos olet vähintään 25-vuotias, kiinnostunut lasten ja nuorten maailmasta ja sinulla on mahdollisuus sitoutua toimintaan pidemmäksi aikaa kaksi kertaa kuukaudessa, olet etsimmämme aikuinen. Päivystyspisteitä on Helsingissä, Oulussa ja Jyväskylässä.

MLL kouluttaa auttavan puhelimen päivystäjät. Seuraava kurssi alkaa Oulussa 30.8. ja kiinnostuneiden haastattelut ovat jo käynnissä. Helsingissä peruskurssi alkaa 13. syyskuuta ja Jyväskylässä 20. syyskuuta.

Lue lisää päivystäjän tehtävistä nettisivuiltamme, josta löytyvät myös linkit hakemuslomakkeisiin.

Aiheeseen liittyvät

Kommentit

  1. Hei Miia
    Kiitos mielenkiinnosta Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoisen päivystäjän tehtäviä kohtaan. Päivystystä tehdään keskitetysti päivystyspisteissämme, jotka sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Jyväskylässä. Valitettavasti päivystystä ei ole siis mahdollista tehdä Pohjois-Karjalassa.

  2. Hei, olisin kiinnostunut auttavaan puhelimeen vastaamisesta, päivystystyöstä. Asun nyt Kiteellä pohjois karjalassa. Olen lähihoitaja, lapset ja nuoret suuntautunut. Tuon jälkeen olen kirjoittanut hoitajablogia ja työskennellyt maahanmuuttajien parissa. Lisäksi olen keikkaillut päivähoidossa.

    Yt. Miia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös