Siirry sisältöön

Podcastit

Podcasteissa MLL:n asiantuntijat ja vieraat käsittelevät vanhemmuutta, lapsuutta ja niihin liittyviä teemoja.

Ettei kukaan jäisi yksin -podcast sukeltaa lasten ja nuorten kouluhyvinvoinnin haasteisiin ja tarjoaa tukea koulun ammattilaisille. Jaksoissa keskustelemme asiantuntijoiden kanssa ajankohtaisista teemoista, kuten yksinäisyydestä ja kiusaamisesta. Kysymme: Miten kouluissa huolehditaan, ettei kukaan jäisi yksin?

Kuuntele nyt

Hyvä, paha digi -podcast sukeltaa lasten ja nuorten median käyttöön ja tarjoaa apua ja tukea vanhemmille ja kasvattajille.

Kuuntele nyt

Uskalla kuunnella on podcast vanhemmuuden kipupisteisiin. Joistain omaa vanhemmuutta koskevista aiheista voi olla vaikea puhua, mutta voisitko kuunnella? Tässä sarjassa vanhemmuuden asiantuntijat pureutuvat vanhempia pohdituttaviin huoliin.

Kuuntele nyt

Pienenä digiajassa on neliosainen podcast-sarja tuleville ja alle 3-vuotiaiden lasten vanhemmille. Podcastissa jutellaan tietoisesta ja pientä lasta huomioivasta somen ja median käytöstä yhdessä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa.

Kuuntele nyt

Onks kaikki ok? on podcast-sarja murrosikäisen vanhemmalle. Jaksoissa nuoren kehityksen eri osa-alueiden asiantuntijat kertovat, mistä murrosiässä on kyse ja miten vanhempi voi tukea oman lapsensa kehitystä.

Kuuntele nyt

Takaisin ylös