Siirry sisältöön

Huolia?

Huolta nuoren mielialasta? Nuori on ärtyinen? Nuori käyttäytyy väkivaltaisesti? Vuorokausirytmi hukassa?

Nuoren vanhemmille suunnatun MLL:n Nuorisoneuvolan Huolia -osiosta löytyy tietoa nuoren hyvinvoinnin tukemisesta sekä erilaisista tukipalveluista verkossa ja omassa kotikunnassa.  MLL:n työntekijän tavoitat varaamalla ajan chat -keskusteluun.

Varaa aika chatiin

 

Tukea perheen huoliin ja kriiseihin

Vanhempana emme voi suojata lapsiamme ja nuoriamme kaikilta elämän kolhuilta. Perhettä kohtaava vaikeus tuo mukanaan kipua, pettymystä ja toivottomuuttakin. Lapsella ja nuorella on eväitä selvitä haastavasta tilanteesta, kun turvallinen ja luottavainen suhde vanhempaan säilyy vaikeuksienkin keskellä.

 

Miten tukea nuorta vaikeuksissa

Onko nuorella kaikki hyvin?

Nuoruus on paitsi mahdollisuus korjata vanhaa ja rakentaa uutta, mutta myös riski. Kuohuvimmassa nuoruusvaiheessa on toisinaan vaikea määritellä, mikä on normaalia nuoren käytöstä ja mikä ei. Miten arvioida nuoren mielen hyvinvointia ja tukea nuorta, jos tämä voi huonosti?

Arvioi ja tue nuoren mielen hyvinvointia

Mistä apua?

Jokaiselle meille tulee tilanteita, joissa omat voimavaramme ovat koetuksella ja apu on tarpeen. Ole viisas ja hae apua ajoissa.

Lue lisää oman kunnan tukipalveluista

Ajanvarauschat

Ajanvarauschatissa voit keskustella mistä tahansa nuoreen tai omaan vanhemmuuteen liittyvästä asiasta nimettömästi itselle sopivana ajankohtana MLL:n työntekijän kanssa. Chat -keskusteluja voidaan sopia useampia vanhemman tarpeiden mukaisesti.

Varaa aika chatiin

Vanhempainpuhelin

MLL:n Vanhempainpuhelimessa voit puhua mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Kanssasi keskustelee MLL:n kouluttama vapaaehtoinen päivystäjä. Voit ottaa nimettömänä yhteyttä puhelimitse, chattaamalla tai kirjoittamalla nettikirjeen. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

Vanhempainpuhelin
Takaisin ylös