Tervetuloa testamentti-iltaan!

Tiedätkö kuka sinut aikanaan perii? Voiko hyvällä testamentilla tehdä verosuunnittelua? Entä kuka sinun asioitasi saa hoitaa, jos sinulle sattuu jotakin vakavaa?

Oman elämän suunnittelun, tulevaisuuteen varautumisen sekä itselle tärkeistä ihmisistä ja asioista huolehtimisen vastuun voi ottaa jokainen. Elämäsi tärkeimmät asiakirjat kannattaa tehdä ajoissa.

Järjestämme torstaina 23.9.2021 (TÄYNNÄ) ja torstaina 14.10.2021 (TÄYNNÄ) testamentti-illat, joiden aiheina ovat testamentin laatiminen, testamenttilahjoittaminen sekä edunvalvontavaltuutus.

Suositut testamentti-iltamme saavat jatkoa ensi vuonna, alkuvuodesta 2022. Ajankohdat tarkentuvat syksyn 2021 aikana, mutta voit jo nyt jättää yhteystietosi, niin saat meiltä ennakkotiedon heti kevään 2022 testamentti-iltojen ilmoittautumisen käynnistyessä.

Haluatko ennakkotiedon seuraavasta järjestettävästä testamentti-illasta? Jätä yhteystietosi alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä heti ajankohdan tarkentuessa.

Jätä yhteystiedot tästä.

Illoissa luennoitsijoina ovat varatuomari Piia Jeremejeff ja MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia. Molempiin tilaisuuksiin mahtuu mukaan maksimissaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit halutessasi jättää ilmoittautumisesi yhteydessä etukäteen kysymyksen luennoitsijoille.

Lämpimästi tervetuloa!

MLL on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, jossa on mukana yleishyödyllisiä yhteisöjä, jotka ovat Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäseniä.

Aiheeseen liittyvät