Siirry sisältöön

Perusta oma keräys

Haluatko tukea MLL:n työtä ja perustaa oman keräyksen kouluryhmällesi tai vaikkapa merkkipäiväsi kunniaksi?

Voit perustaa oman keräyksesi juhlasi kunniaksi meidän kauttamme, tai toteuttaa keräyksen kokonaan itse Facebookin kautta.

Katso ohjeet oman keräyksen toteuttamiseen alta.

Merkkipäiväkeräys

Täytätkö pyöreitä, vai onko sinulla vuosipäivä tai jotkin muut juhlat tiedossa? Mitäpä jos onnittelukorttien ja lahjamuistamisten sijaan pyytäisit juhlavieraitasi ilahduttamaan lapsia ja nuoria?  Yhdessä voimme löytää sinulle mieluisimman tavan auttaa.

Ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme

Merkityksellisiä lahjoja

Yhä useampaa kiinnostaa mahdollisuus ohjata merkkipäivä- tai muut muistamiset hyväntekeväisyyteen. Maljakoiden ja kukkien sijaan toivon ystävieni ilahduttavan lapsia ja nuoria, sanoo pian 50 vuotta täyttävä syntymäpäiväsankari. Hänelle on tärkeää ohjata muistamiset lasten hyväksi. Kysyimme MLL:lle lahjoittaneiden ajatuksia ja kokemuksia keräyksen järjestämisestä.

Lue Lapsemme-lehden artikkeli

Miten oman keräyksen perustaminen toimii?

Oma keräys on helppoa toteuttaa, ja se ilahduttaa sinun ja ystäviesi lisäksi myös lapsia, nuoria ja lapsiperheitä kotimaassa.

  1. Ole yhteydessä lahjoittajapalveluumme, niin saat meiltä oman viitenumeron ja MLL:n lahjoitustilin jonka voit jakaa eteenpäin ystävillesi esimerkiksi kutsukortissa. Viitenumeron avulla voimme seurata lahjoitusten määrää ja kertoa keräyksesi tuotto juhlien jälkeen. Lahjoittajapalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse p. 075 324 5600 (arkisin klo 9–15) tai sähköpostitse lahjoittajapalvelu(at)mll.fi
  2. Keräyksen voi myös toteuttaa Facebookissa, jolloin tavoitat helposti ystäväsi ja läheisesi. Facebook-keräykseen lahjoittaminen on vaivatonta ja voit pyytää ystäviäsi jakamaan keräystäsi eteenpäin, jotta se tavoittaa mahdollisimman monta ihmistä! Perusta Facebook-keräys!

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa muistaa edesmenneen läheisen muistoa ja osoittaa tukea hänelle rakkaiden asioiden ja arvojen eteen.  Muistokeräys toimii merkkipäiväkeräyksen tavoin omalla viitenumerolla, jonka voimme sinulle antaa ottamalla yhteyden lahjoittajapalveluumme.
Kiitos, kun olet mukana edistämässä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia Suomessa.

Ota yhteyttä

Päivätyökeräys eli taksvärkki

Osallistu yhdessä koululuokkasi kanssa MLL:n päivätyökeräykseen eli taksvärkkiin Lasten ja Nuorten puhelimen ja chatin hyväksi!

Lue lisää ja ilmoita ryhmäsi mukaan

Lapset ensin -keräys

Lapset ensin -keräys on MLL:n piirien ja paikallisyhdistysten oma keräys, jolla kerätään varoja yhdistysten tärkeään toimintaan.

Lapset ensin -keräyksellä tukea MLL:n paikallistoimintaan

Tekojen tiistai - tule mukaan tekemään hyviä tekoja

Haasta ystäväsi, perheesi, työkaverisi, yrityksesi, yhteistyökumppanisi tai vaikkapa harrastuspiirisi mukaan hyvänmielentekoihin.

Lue lisää

Anna lahja lapsille

Lahjoittamalla tuet MLL:n työtä ja annat lapsille lahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Takaisin ylös