Siirry sisältöön

Liity kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoittana autat meitä pitkäjänteisesti työssämme perheiden tukena ja vaikutat aktiivisesti lasten hyvinvointiin.

Kuukausilahjoittajamme ovat MLL:lle ensiarvoisen tärkeitä. Säännöllinen tuki on paras tapa auttaa.

Liity kuukausilahjoittajiemme joukkoon!

Liity MLL:n kuukausilahjoittajaksi nyt!

Koetko lasten asian omaksesi? Tule mukaan kuukausilahjoittajaksemme!

Usein kysyttyä kuukausilahjoittamisesta

Miksi liittyisin MLL:n kuukausilahjoittajaksi?

Liian moni lapsi on yksin. Liian monella lapsella ei ole leikkikaveria. Liian monella lapsella ei ole aikuista, joka kuuntelee ja tukee. Liian monen vanhemman voimavarat ovat koetuksella, eivätkä he aina saa tarvitsemaansa tukea. Liian moni lapsi pakotetaan aikuisten maailmaan liian varhain.

Me haluamme, että Suomessa jokaisella lapsella on mahdollisuus olla lapsi. Kuuntelemme lasta ja olemme tukena hänen elämässään. Autamme perheitä arjen keskellä ja varmistamme, ettei yksikään vanhempi jää huolineen yksin.

Mihin käytätte teille lahjoitettuja varoja?

Kuukausilahjoittajana autat lapsia pysymään lapsina. Sinun tuellasi voimme laajentaa palvelujemme aukioloaikoja sekä vastata yhä useampaan yhteydenottoon. Lahjoituksesi avulla teemme työtä, jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus hyvään lapsuuteen, vuoden jokaisena päivänä. Tätä kaikkea kuukausittaisella lahjoituksellasi saadaan aikaan:

  • kuuntelemme lasten, nuorten ja vanhempien huolia sekä rohkaisemme ja kannustamme heitä vuoden jokaisena päivänä,
  • koulutamme ja ohjaamme vapaaehtoisia vastaamaan lasten, nuorten ja vanhempien yhteydenottoihin, tukemaan perheitä eri tilanteissa sekä löytämään heille tarvittaessa ammattilaisten apua,
  • maksamme auttavien puhelintemme puhelut, jotta yhteyden ottaminen on mahdollista kaikille, maksutta ja nimettömänä,
  • teemme työtä kiusaamisen ehkäisemiseksi ja kiusattujen tukemiseksi,
  • autamme vanhempia mediakasvatuksessa ja vahvistamme lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä tukevaa, myönteistä ja turvallista mediankäyttöä
  • olemme läsnä nuorten arjessa keskustelupalstalla, sosiaalisen median kanavissa ja ryhmächatissa ja mahdollistamme nuorille vertaistukea ikätovereilta,
  • tarjoamme Vanhempainnetissä asiantuntevaa ja luotettavaa tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä
  • tarjoamme vanhemmille mahdollisuuksia tutustua muihin vanhempiin, jakaa kokemuksia perhe-elämästä ja vahvistaa omia verkostoja,
  • pystymme puolustamaan lasten oikeuksia sekä nostamaan lasten ja nuorten omia kokemuksia kuuluviin ja vaikuttamaan lapsi- ja perhepoliittiseen päätöksentekoon.
Miten kuukausilahjoitus toimii?

Liittyessäsi kuukausilahjoittajaksemme verkossa, voit valita maksutavaksi pankki- tai luottokortin tai MobilePayn. Ensimmäinen lahjoitus veloitetaan liittymisen yhteydessä, jonka jälkeen summa veloitetaan valitsemallasi maksutavalla liittymispäivästä laskien kerran kuussa. Voit myös liittyä kuukausilahjoittajaksemme olemalla yhteydessä Lahjoittajapalveluumme, jolloin voit lahjoitukseksi maksutavaksi suoramaksun, e-laskun, tai MobilePayn.

Miksi kuukausilahjoittaminen on hyvä tapa auttaa?

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös MLL:lle kustannustehokkain lahjoitusmuoto.

Mistä tiedän, että lahjoittamani varat on käytetty kuten halusin?

Mannerheimin Lastensuojeluliitolla on takanaan lähes sadan vuoden hyvä suhde lahjoittajiin ja toiminnan tukijoihin. Hyvä hallinto on meille tärkeää. Varainhankintaamme ohjaa rahankeräyslaki, joka velvoittaa varoja keräävät yhteisöt hakemaan keräysluvat ja raportoimaan kerättyjen varojen käytöstä.

Kuinka voin ryhtyä kuukausilahjoittajaksi?

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi osoitteessa www.mll.fi/kuukausilahjoitus, lähettämällä sähköpostia osoitteella kuukausilahjoitus(at)mll.fi tai soittamalla numeroon 075 324 5600.

Mitä saan MLL:n kuukausilahjoittajana?

Saat meiltä muutaman kerran vuodessa uutiskirjeen, jossa kerromme mitä lahjoituksilla on saatu aikaan ja MLL:n työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kuinka kauan minun pitää olla mukana kuukausilahjoittajana?

Voit olla mukana sen aikaa, kun haluat. Kuukausilahjoituksen voi lopettaa koska tahansa.

Miten muutan lahjoitustietojani?

Voit tehdä muutokset lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen kuukausilahjoitus(at)mll.fi tai soittamalla numeroon 075 324 5600

Miten voin lopettaa MLL:n kuukausilahjoituksen?

Voit lopettaa MLL:n kuukausilahjoituksen ilmoittamalla siitä MLL:lle joko puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeellä.

Puh. 075 324 5600

Sähköposti: kuukausilahjoitus(at)mll.fi

Postiosoite:
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Toinen linja 17
00531 Helsinki

Lisätietoja kuukausilahjoittamisesta saat puhelimitse tai sähköpostilla: 
p. 075 324 5600 (arkisin klo 9–15)
kuukausilahjoitus(at)mll.fi

Liity kuukausilahjoittajaksi

MLL feissaa keväällä ovilla

Tänä keväänä feissaajamme hankkivat meille Helsingin seudulla uusia kuukausilahjoittajia tulemalla suoraa kotioville. MLL:n feissaajat tunnistat katukuvassa ja ovilla MLL:n logoilla varustetuista liiveistä, t-paidoista tai huppareista.

 

Lue lisää

Jotta kukaan ei jäisi yksin

Liian moni lapsi on yksin. Liian monella lapsella ei ole leikkikaveria. Liian monella lapsella ei ole aikuista, joka kuuntelee ja tukee. Liian monen vanhemman voimavarat ovat koetuksella, eivätkä he aina saa tarvitsemaansa tukea. Liian moni lapsi pakotetaan aikuisten maailmaan liian varhain.

Me haluamme, että Suomessa jokaisella lapsella on mahdollisuus olla lapsi. Kuuntelemme lasta ja olemme tukena hänen elämässään. Autamme perheitä arjen keskellä ja varmistamme, ettei yksikään vanhempi jää huolineen yksin.

Ryhdy säännölliseksi lahjoittajaksi
Takaisin ylös