MLL:n testamentti-illat

Tiedätkö kuka sinut aikanaan perii? Voiko hyvällä testamentilla tehdä verosuunnittelua? Entä kuka sinun asioitasi saa hoitaa, jos sinulle sattuu jotakin vakavaa?

Oman elämän suunnittelun, tulevaisuuteen varautumisen sekä itselle tärkeistä ihmisistä ja asioista huolehtimisen vastuun voi ottaa jokainen. Elämäsi tärkeimmät asiakirjat kannattaa tehdä ajoissa.

Testamentti-iltojemme aiheina ovat testamentin laatiminen, testamenttilahjoittaminen sekä edunvalvontavaltuutus. Seuraavat testamentti-iltamme järjestetään webinaarina syksyllä 2022.

Illoissamme luennoivat varatuomari Piia Jeremejeff ja MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa.

Tilaisuutemme ovat maksuttomia ja niihin mahtuu mukaan maksimissaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voivat halutessaan jättää ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen kysymyksiä luennoitsijoille.

Ilmoittaudu testamentti-iltaan

Järjestämme seuraavat illat syksyllä 2022. Jos haluat niiden ajankohdista itsellesi ennakkotiedon, voit jättää meille yhteystietosi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla heti syksyn ajankohtien tarkentuessa.

Ennakkoilmoittaudu jättämällä yhteystietosi tästä

MLL on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, jossa on mukana yleishyödyllisiä yhteisöjä, jotka ovat Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäseniä.

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Aiheeseen liittyvät