Siirry sisältöön

MLL:n testamentti-illat

Tiedätkö kuka sinut aikanaan perii? Voiko hyvällä testamentilla tehdä verosuunnittelua? Entä kuka sinun asioitasi saa hoitaa, jos sinulle sattuu jotakin vakavaa?

Oman elämän suunnittelun, tulevaisuuteen varautumisen sekä itselle tärkeistä ihmisistä ja asioista huolehtimisen vastuun voi ottaa jokainen. Elämäsi tärkeimmät asiakirjat kannattaa tehdä ajoissa.

Järjestämme neljä kertaa vuodessa testamentti-iltoja, joiden aiheena ovat testamentin laatiminen, testamenttilahjoittaminen sekä edunvalvontavaltuutus. Illoissamme luennoivat varatuomari Piia Jeremejeff ja MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa.

Tilaisuutemme pidetään verkossa ja ne ovat maksuttomia. Jokaiseen iltaamme mahtuu mukaan maksimissaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voivat halutessaan jättää ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen kysymyksiä luennoitsijoille.

Järjestämme seuraavat testamentti-illat torstaina 28.9.2023 ja torstaina 26.10.2023 klo 17.30-19.00. Tilaisuudet pidetään Teams-verkkoluentona.

Ilmoittaudu mukaan 28.9.2023 pidettävään tilaisuuteen tästä (lyyti.fi)

Ilmoittaudu mukaan 26.10.2023 pidettävään tilaisuuteen tästä (lyyti.fi)

Jos ylläolevat ajankohdat eivät sovi sinulle, mutta olet kiinnostunut aiheesta ja haluat tulevien iltojemme ajankohdista itsellesi ennakkotiedon, voit jättää meille yhteystietosi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla heti kevään 2024 ajankohtien tarkentuessa.

Ennakkoilmoittaudu jättämällä yhteystietosi tästä 

MLL on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, jossa on mukana yleishyödyllisiä yhteisöjä, jotka ovat Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäseniä.

Aiheeseen liittyvät

Tue lahjoituksella

Lahjoittamalla tuet MLL:n työtä ja annat lapsille lahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Takaisin ylös