Siirry sisältöön
MLL:n testamentti-ilta

MLL:n testamentti-illat

Tiedätkö kuka sinut aikanaan perii? Voiko hyvällä testamentilla tehdä verosuunnittelua? Entä kuka sinun asioitasi saa hoitaa, jos sinulle sattuu jotakin vakavaa?

Oman elämän suunnittelun, tulevaisuuteen varautumisen sekä itselle tärkeistä ihmisistä ja asioista huolehtimisen vastuun voi ottaa jokainen. Elämäsi tärkeimmät asiakirjat kannattaa tehdä ajoissa.

Järjestämme neljä kertaa vuodessa testamentti-iltoja, joiden aiheena ovat testamentin laatiminen, testamenttilahjoittaminen sekä edunvalvontavaltuutus. Illoissamme luennoivat varatuomari Piia Jeremejeff ja MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa.

Tilaisuutemme pidetään verkossa ja ne ovat maksuttomia. Jokaiseen iltaamme mahtuu mukaan maksimissaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voivat halutessaan jättää ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen kysymyksiä luennoitsijoille.

Jos haluat tulevien iltojemme ajankohdista itsellesi ennakkotiedon, voit jättää meille yhteystietosi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla heti kevään 2023 ajankohtien tarkentuessa.

Ennakkoilmoittaudu jättämällä yhteystietosi tästä 

MLL on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, jossa on mukana yleishyödyllisiä yhteisöjä, jotka ovat Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäseniä.

Aiheeseen liittyvät

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Takaisin ylös