Siirry sisältöön

MLL feissaa kuukausilahjoittajia

Feissaajamme hankkivat meille uusia kuukausilahjoittajia ovelta ovelle kulkien. Kuukausilahjoittajat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja heidän tuellaan voimme muun muassa laajentaa palvelujemme aukioloaikoja sekä vastata yhä useampaan yhteydenottoon.

Feissarimme tekevät kuukausilahjoittajien hankintaa tällä hetkellä ovilla pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla sekä Tampereen seudulla. Tarkemmat sijainnit tällä viikolla ovat Espoo (Klovi, Koivu-Mankkaa ja Pyhäristi), Helsinki (Konala, Oulunkylä, Pirkkola ja Reimarla), Tampere (Vihattula, Siivikkala, Petsamo, Tahmela, Pispala ja Hyhky) ja Turku (Halinen, Harittu, Itäharju, Kausela ja Pansio). Satunnaisesti feissaamme myös listattujen alueiden läheisyydessä.

Huhti-toukokuussa olemme feissanneet Espoossa (Iirislahti, Lystimäki, Mankkaa, Nuottaniemi), Helsingissä (Heikinlaakso, Itä-Pakila, Jollas, Laajasalo, Mellunkylä, Myllypuro, Paloheinä, Puistola, Rastila, Suutarila, Tapanila, Tapulikaupunki, Töyrynummi, Vartioharju, Vesala), Kaarinassa / Liedossa (Littoinen), Raisiossa, Tampereella (Haukiluoma, Ikuri, Lamminpää, Lentävänniemi, Niemi), Turussa (Hirvensalo, Inkoinen, Martti/Pansio, Palli/Nätinnummi, Puistomäki, Varissuo, Vasaramäki), Raisiossa, ja Vantaalla (Vaarala).

MLL:n feissaajat tunnistat MLL:n logoilla varustetuista liiveistä, t-paidoista tai huppareista. Keräyslupa on näkyvillä nimikyltissä sekä tabletilla. Feissaajien työkieliä ovat suomi ja englanti. Kuukausilahjoittajien hankinta toteutetaan yhdessä kumppanimme Löydämme Oy:n kanssa.

Otamme mielellämme vastaan palautetta feissaukseen liittyen. Kehitämme toimintaamme yhteistyökumppanimme kanssa saadun palautteen perusteella. Palautetta voi lähettää sähköpostitse: lahjoittajapalvelu(a)mll.fi

Takaisin ylös