Siirry sisältöön

Tervetuloa syksyn tapahtumiin ja koulutuksiin ammattilaisille, vapaaehtoisille ja vanhemmille

MLL:n syksy on täynnä maksuttomia tapahtumia ja koulutuksia lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä MLL:n vapaaehtoisille. Peruskouluikäisten vanhemmat voivat osallistua kaveritaitoteemaiseen vanhempainiltaan.

Tutustu syksyn koulutuksiin ja tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan nyt!


3.10. Lapsen ja nuoren hyvä tulevaisuus -seminaari, Helsinki

Maksuttomassa seminaarissa pohditaan sitä, miten voimme edistää lapsen ja nuoren kokemusta elämän merkityksellisyydestä ja myönteisestä tulevaisuudesta. Seminaarissa puhuvat mm. Frank Martela, Aino-Mari Tuuri ja Mirjam Kalland. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki kiinnostuneet.

Lue lisää ja ilmoittaudu

7.11. Leikki yhteisenä kielenä -tapahtuma, Helsinki

Kaikille avoimessa tapahtumassa pääsee kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja leikistä sekä sen ihmisiä yhdistävästä ja kielimuureja rikkovasta voimasta. Tilaisuuden lopuksi järjestetään leikkihetki, jossa kaikenikäiset osallistujat pääsevät kokeilemaan leikkejä eri puolilta maailmaa. Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää

8.11. ”Lastani kiusataan – jätänkö kotiin vai pakotanko kouluun” -webinaari, verkossa

Koulujen ammattilaisille tarkoitettu webinaari pureutuu kodin ja koulun yhteistyöhön kiusaamistilanteissa. Webinaari on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu

16.11. Lapset, perheet ja mentalisaatio -webinaari, verkossa

Keholliseen mentalisaatioon ja ammattilaisen omaa mentalisaatiokykyyn keskittyvä webinaari on tarkoitettu lapsia ja perheitä työssään kohtaaville sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille. Puhujina ovat alan huippunimet psykologi Minna Martin ja lastenpsykologi Janne Østergaard Hagelquist.

Tilaisuus on maksuton ja järjestetään yhdessä Folkhälsanin kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Ammattilaisten aamukahvit

Muista myös kerran kuussa järjestettävät ammattilaisten aamukahvit, jotka tarjoavat napakoita tietoiskuja lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleville. Katso syksyn aamukahvien teemat ja ilmoittaudu sähköpostilistalle.

Lue lisää aamukahveista


13.9. Minustako perhekahvilaohjaaja?

Kaipaisitko alueellesi perhekahvilaa? Lähtisitkö sinä vetämään sitä? Tunnin kestävässä verkkokoulutuksessa jaetaan käytännöllisiä ideoita perhekahvilan vetämiseen sekä tietoja, joiden avulla voit lähteä mukaan perhekahvilatoimintaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Koulutuksia yhdistysaktiiveille

MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoiset saavat koulutuksista vinkkejä mm. vapaaehtoisten rekrytointiin, viestintään ja markkinointiin, yhdistyshallintoon sekä paikalliseen vaikuttamiseen.

Tutustu koulutuksiin Vapaaehtoisnetissä ja ilmoittaudu mukaan

Koulutuksia tukioppilas- ja tutortoimintaan

Tukioppilasohjaajien ja tutorvastaavien koulutuksista kuulet parhaiten tilaamalla sähköpostiisi uutiskirjeen.

Tutustu uutiskirjeisiin ja tilaa


MLL ja Arla Luonto+ kutsuvat peruskouluikäisten lasten vanhemmat maksuttomaan verkkovanhempainiltaan maanantaina 2.10. Vanhempainillassa puhutaan kiusaamisesta ja kaveritaidoista sekä siitä, miten vanhemmat voivat osaltaan vaikuttaa siihen, ettei ketään jätetä yksin.

Lue lisää ja ilmoittaudu vanhempainiltaan


MLL:n valtakunnalliset sekä piirien ja paikallisyhdistysten järjestämät tapahtumat löydät mll.fi:n tapahtumakalenterista.

Asiantuntijoitamme voi tavata myös erilaisissa alan tapahtumissa, kuten Hyvinvointiareenassa 26.–27.9. sekä Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä 3.–4.10.

Siirry tapahtumahakuun

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös