Siirry sisältöön

Uutiskirjeet kouluille ja oppilaitoksille

Haluatko tietoa MLL:n materiaaleista, koulutuksista ja tapahtumista? Tilaa MLL:n kouluille suunnattu sähköinen uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Tutustu uusimpiin kirjeisiin sivun alalaidasta.

Tilaa koulujen uutiskirje tästä!


Haluatko tietoa MLL:n tukioppilasohjaajien koulutuksista, materiaaleista ja muusta ajankohtaisesta tukioppilastoiminnasta? Jätä yhteystietosi alle, niin saat kuusi kertaa vuodessa ajankohtaista tietoa tukioppilastoiminnasta sähköpostiisi. Tutustu uusimpiin kirjeisiin sivun alalaidasta.

Tilaa tukioppilasohjaajien uutiskirje tästä!


Haluatko tietoa MLL:n, SAKU ry:n, SAKKI:n ja Lukiolaisten liiton tutortoimintaan tuotetuista materiaaleista, koulutuksista ja tapahtumista? Tilaa tutorvastaaville ja tutortoiminnasta kiinnostuneille ammattikasvattajille suunnattu sähköinen uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi kaksi kertaa vuodessa.

Tilaa tutorvastaavien uutiskirje tästä!


Ruutujen lumo on MLL:n uutiskirje mediakasvatuksesta ja digihyvinvoinnista kiinnostuneille vanhemmille ja lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje kokoaa vinkit ja tuoreet MLL:n materiaalit lasten, nuorten ja perheiden mediataitojen ja turvallisen digimedian käytön tueksi.

Tilaa Ruutujen lumo -uutiskirje tästä!


Mistä ideoita digitaaliseen nuorisotyöhön? Miten mahdollistaa nuorten osallisuus ja vaikuttaminen digitaalisissa ympäristöissä? Miten vahvistaa nuorten digihyvinvointia? Mistä tukea yksinäiselle nuorelle?

Nuortennetin uutiskirje tarjoaa nuorten parissa toimivalle ammattilaiselle vastauksia kysymyksiin, tekemistä ja inspiraatiota suoraan sähköpostiin 4 kertaa vuodessa.

Tilaa Nuortennetin uutiskirje tästä!

Uusimmat uutiskirjeet

Tukioppilasohjaajien uutiskirjeet

Koulujen uutiskirjeet

Tutorohjaajan uutiskirje

Mediakasvatuksen uutiskirje

Nuorisotyön uutiskirje

Takaisin ylös