Siirry sisältöön

Uutiskirjeet kouluille ja oppilaitoksille

Haluatko tietoa MLL:n materiaaleista, koulutuksista ja tapahtumista? Tilaa MLL:n kouluille suunnattu sähköinen uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Tutustu uusimpaan kirjeeseen sivun alalaidasta.

Tilaa koulujen uutiskirje tästä!


Haluatko tietoa MLL:n tukioppilasohjaajien koulutuksista, materiaaleista ja muusta ajankohtaisesta tukioppilastoiminnasta? Jätä yhteystietosi alle, niin saat kuusi kertaa vuodessa ajankohtaista tietoa tukioppilastoiminnasta sähköpostiisi. Tutustu uusimpaan kirjeeseen sivun alalaidasta.

Tilaa tukioppilasohjaajien uutiskirje tästä!


Haluatko tietoa MLL:n, SAKU ry:n, SAKKI:n ja Lukiolaisten liiton tutortoimintaan tuotetuista materiaaleista, koulutuksista ja tapahtumista? Tilaa tutorvastaaville ja tutortoiminnasta kiinnostuneille ammattikasvattajille suunnattu sähköinen uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi kaksi kertaa vuodessa.

Tilaa tutorvastaavien uutiskirje tästä!


Ruutujen lumo -uutiskirje on MLL:n mediakasvatuksen uutiskirje hyvinvoinnin teemoista digiarjessa. Uutiskirjeessä jaetaan ajankohtaista tietoa ja vinkkejä tasapainoiseen digiarkeen koulun ja perheiden mediakasvatuksen tueksi. Uutiskirje ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa Ruutujen lumo -uutiskirje tästä!


 

Uusimmat uutiskirjeet

Tukioppilasohjaajien uutiskirjeet

Koulujen uutiskirjeet

[helpful]
Takaisin ylös